Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser
U bent waarschijnlijk, net als Henk, graag weinig tijd kwijt aan het maken van formulieren voor uw digitaal loket. Als het even kan, neemt u graag formulieren van andere gemeenten over. Vervolgens wilt u uw formulieren koppelen aan lokale systemen zodat er automatisch dienstverlening wordt opgestart. Én natuurlijk maakt u het uw klanten graag zo makkelijk mogelijk, door reeds bekende gegevens alvast in te vullen in de formulieren, na authenticatie van DigiD of eHerkenning.
NVSI staat voor Nederlandse Vereniging voor Sociale Innovatie.
De leden delen kennis en innovatieve oplossingen met elkaar en andere organisaties die zich inzetten voor vernieuwingen in het sociale domein.
Makkelijk

De Toolkit e-formulieren heeft een simpele bouw interface. Er zijn een groot aantal bouwstenen beschikbaar waarmee u met knippen, slepen en plakken eenvoudig een nieuw formulier in elkaar klikt.
Snel
 
Naast het feit dat u binnen een paar uur al een nieuw formulier heeft gemaakt, kunt u ook eenvoudig reeds gemaakte formulieren kopiëren van de andere NVSI gemeenten. Want waarom opnieuw het wiel uitvinden? Binnen een week heeft u uw digitale loket ingericht!
Slim en flexibel
  • Onze formulieren gebruiken gegevens uit uw systemen, om zoveel mogelijk vragen voor in te vullen én gebruiken antwoorden op vragen om nieuwe vragen te genereren.
  • We ondersteunen internationale en landelijke standaarden (StUF) waardoor de e-formulieren gekoppeld kunnen worden aan ieder midoffice en/of backoffice systeem. Hiermee wordt de informatie uit een formulier automatisch uitgewisseld met uw systemen en dienstverlening direct opgestart.
Voordelig

Als lid van de NVSI:
  • bepaalt u samen met andere gemeenten de (nieuwe) functies en bouwstenen in de Toolkit e-formulieren en deelt eventuele extra kosten.
  • gebruikt u de DigiD aansluiting van de Toolkit e-formulieren, zonder zelf een DigiD assessment te doen.
  • ontvangt u korting op het gebruik van eHerkenning door de samenwerking tussen de NVSI en Connectis.
Meer weten over de Toolkit e-formulieren? Klik hier!
Contactgegevens:
Nederlandse Vereniging voor Sociale Innovatie

info@nvsi.nl
085-489 88 88
Copyright © 2014 Toolkit e-formulieren, All rights reserved.