Copy
View this email in your browser
 

Geen festival op Hemelvaartsdag

  • Poëziefestival afgelast
  • Open podium dicht
  • Alternatieven

Poëziefestival afgelast


De omstandigheden maken discussie overbodig: ons poëziefestival op Hemelvaartsdag kan dit jaar geen doorgang vinden. Dat is triest, maar misschien zijn we ook een beetje in shock omdat het altijd doorging, jaar in, jaar uit. Ook voor dit jaar hadden we startlocatie en de podia al rond en werkten we toe naar een bijzondere festivalbundel.Niet dus. En voor zo ver we vooruit durven kijken, gaan we ook niet schuiven met de datum in de hoop dat het op een later tijdstip alsnog door kan gaan... Nee, Hemelvaartsdag kun je niet verschuiven. Volgend jaar is er een nieuwe kans om een nieuw festival te organiseren. Laten we daar van uitgaan.

Wat betekent dit als je je al had ingeschreven?
  1. Je inschrijving komt te vervallen. Voor een volgend festival moet je je opnieuw aanmelden.
  2. Meld je s.v.p. per mail bij onze penningmeester om je deelnemersbijdrage van 5 euro terug te ontvangen.
  3. Jouw gedichten willen we publiceren in een pdf (e-bundel), samen met de gedichten van andere deelnemers. Laat s.v.p. per mail weten als je hier NIET aan mee wilt doen...
Dank voor jullie betrokkenheid en begrip!


Open podium dicht


Het open podium van maart is niet doorgegaan. Helaas! Met onze gast, Monica Boschman, en onze singer/songwriter, Fredrik Petzoldt en Mai Ki, hebben we een optie voor de datum van dinsdag 23 juni om dan alsnog bij ons op te treden. Of dat door kan gaan, weten we nu nog niet.

Host a Video Conference With Up to 25 People! - GotoMeeting

Ook in april is er geen open podium zoals we dat kennen. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een poging om online en interactief met poëzievoordracht aan de slag te gaan op 28 april om 20.00 uur. We verkennen de mogelijkheid om dit met behulp van Zoom.Us te doen. Mocht dit lukken dan kun je t.z.t. de uitnodiging vinden op onze website en via Facebook en Twitter.


Alternatieven


Er zijn diverse plekken op internet waar je je gedichten kwijt kunt, bijvoorbeeld bij coronagedichtde Volkskrant of gedichten.nl. Of wees zo creatief als Jee Kast in Hasselt: rusthuis-raamgedicht.

Jee Kast schrijft een gedicht in spiegelschrift op het raam van rusthuis Orelia.

Omdat er voldoende mogelijkheden zijn om je gedichten te publiceren of via video te verspreiden, zullen wij hieraan geen extra platform toevoegen. Bovendien zit de kracht van onze activiteiten in het sociale aspect en de interactie. Misschien hebben we 28 april een experiment dat hierin kan voorzien (zie open podium).
 
Copyright © 2020 Stichting De Haarlemse Dichtlijn, All rights reserved.


Jouw mailgegevens aanpassen?
Update jouw gegevens of hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp