Copy
View this email in your browser
 

Einde van een bewogen seizoen

  • Online open podium 23 juni: seizoensafsluiting met Monica Boschman
  • Gelegenheidsbundel bij het festival dat niet doorging
  • Vooruitblik op seizoen 2020 - 2021

Seizoensafsluiting met Monica Boschman
We hadden de poster voor maart al klaar maar ze mocht niet komen, alles viel stil. Toen hoopten we op een snel herstel en een bijeenkomst in juni... -ook niet. Gelukkig stond die datum nog geblokt in haar agenda en gaan we haar op dinsdag 23 juni om 20.00 uur, online begroeten: Monica Boschman.

Deze seizoensafsluiting doen we via Zoom. Mocht je willen weten hoe wij dat veilig doen -terwijl het bij anderen soms fout gaat- lees dan de voorzorgsmaatregelen en instructies

Na het experiment in april en de verbeterde editie in mei, begint ons online podium vorm te krijgen. Publiek en deelnemers melden zich vooraf aan bij Peer van den Hoven die onze host is. Dichters die voor willen dragen, brengen één -niet extra lang- gedicht mee. Stuur het svp als bijlage bij je aanmelding. We hebben de vorige keer goede ervaringen opgedaan met het tonen van je gedicht na je voordracht (via het Shared Screen) en willen dat weer doen.

Voor deze gelegenheid willen we je uitdagen met een thema: Mirakelspel - zie bijvoorbeeld Mariken van Nieumeghen (Wikipedia).Monica Boschman herschreef het verhaal van Mariken in proza en poëzie in een prachtige uitgave met illustraties van Jet Westbroek. We zullen er zeker over spreken op 23 juni.

 

Gelegenheidsbundel


Er is toch een bundel verschenen van het festival dat niet doorging. Daarover berichtten we al in de vorige nieuwsbrief. De deelnemers van wie werk is opgenomen in deze verzameling, ontvangen van ons een exemplaar bij volgende gelegenheid.Maar wie zo lang niet wil wachten en in Haarlem woont of er een keertje op bezoek is, biedt de Kennemer Boekhandel uitkomst. Hier kun je -op vertoon van legitimatie- jouw exemplaar van de bundel ophalen. Met dank aan Vincent!

De inhoud van de bundel is gratis te downloaden op onze Blog.

 

Seizoen 2020 - 2021


We weten het nu nog niet. Dat is kort en goed het antwoord op hoe we komend seizoen verder gaan.We zouden willen dat dan alles voorbij is en we terug kunnen keren naar 'het normaal' van voor de coronacrisis, maar kan dat?
We zouden kunnen werken aan oplossingen die passen binnen 'het nieuwe normaal' van de anderhalve-meter-economie, maar kunnen wij dat?

We weten het nu nog niet. We gaan de zomer in en volgen de actualiteiten. We vormen een sterke organisatie en vertrouwen erop dat zodra er duidelijkheid komt, we weer snel aan de slag kunnen. Onze doelstelling 'de belangstelling voor poëzie in Haarlem e.o. te bevorderen' blijft fier overeind en we houden van de interactie tussen belangstellenden en taalkunstenaars.
Copyright © 2020 Stichting De Haarlemse Dichtlijn, All rights reserved.


Jouw mailgegevens aanpassen?
Update jouw gegevens of hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp