Copy
Kim Nanninga komt zingen!
Ali Şerik is onze gast op 26 maart.
Lees deze nieuwsbrief online

Nieuws van de Haarlemse DichtlijnOp tournee in maart

Zaterdag 16 maart is de Haarlemse Dichtlijn te gast in Osnabrück, Duitsland, de zusterstad van Haarlem. Vier dichters en een singer/songwriter treden we op in de bekendste boekhandel in het oude centrum.


Zondag 24 maart is de Haarlemse Dichtlijn van 12.00 - 16.00 uur in Heemstede op de Kunstbeurs.


Open podium met Ali Serik


Ali Şerik is onze gast. Zijn nieuwste bundel, De stem die baart, is niet onopgemerkt gebleven. De exotische beeldenrijkdom van deze Turkse dichter met Twentse tongval, wil getuigen van deze tijd, misstanden aan de kaak stellen en mensen met elkaar verbinden.

Dit is zo'n dichter voor wie je zeker naar Bar Wolkers wilt komen op dinsdagavond 26 maart om 19.45 uur (als je koffie wilt; aanvang programma: 20.00 uur precies). Zet plaats, datum en tijd met hoofdletters in je agenda!

Mocht je vooraf met ons mee willen eten -gezellig!- meld je dan aan bij Lieneke, onze podiummanager. Bij haar kun je je ook opgeven als je wilt optreden met je poëzie op het open podium. Mail naar podia@haarlemsedichtlijn.nl.

Onze singer/songwriter van de avond is Kim Nanninga. Zij was eerder bij ons te gast in november 2016. En dat was een groot succes!

Foto: Rogier Klaase


Poëzie op Hemelvaartsdag

Wil je dat jouw gedicht in de festivalbundel komt, <<Voornaam>>? Meld je dan aan als deelnemer met een mail naar deelname@haarlemsedichtlijn.nl. Lees op onze site de spelregels. Haast je niet, maar stel het ook niet uit want de teller loopt soepel. Bij de honderdste aanmelding sluit de inschrijvingsperiode.

Het wordt een mooi festival. Een projectkoor van Zang & Vriendschap komt Sylvia Hubers zingen bij de opening! Thema dit jaar is een dichtregel van haar hand: Ze zag mij en groette.
 
 
Copyright © 2019 Stichting De Haarlemse Dichtlijn, Alle rechten voorbehouden.


Voorkeuren wijzigen of uitschrijven?

Email Marketing Powered by Mailchimp