Copy


Jouw gedicht, 
<<Voornaam>>

De tijd is rijp om nog een keer online te oogsten nu de winter zich een week liet zien en we de sneeuwklokjes, winterakonieten, krokussen en toverhazelaar al zagen bloeien.

Het is Valentijnsdag en we rijmen liefde, Kila van der Starre promoveerde op de poëzie buiten het boek en Lieke Marsman is onze dicher des vaderlands geworden. Het poëzielandschap is niet stilgelegd door corona en al ons nieuw werk ontsnapt al aan de nog tijdelijke lockdown.

Zondag 7 maart om 14.00 uur ben je welkom op ons online podium. Meld je aan bij Peer van den Hoven die onze host is. Dichters die voor willen dragen, brengen één -niet extra lang- gedicht mee. Nog beter, stuur het mee bij je aanmelding. We hebben eerder goede ervaringen opgedaan met het tonen van je gedicht na je voordracht (via het Shared Screen) en willen dat weer doen.
Publiek is ook welkom. Meld je wel ook aan bij Peer van den Hoven.


 

Terugblik PoëzieWeek

Er kwam meer bij elkaar dan we gedacht hadden. Wat begon als idee voor een poster met Haarlemse poëzie, kreeg een uitwerking in de vorm van inpakpapier, prachtig vormgegeven door Christel Bouwmeester-Wassenaar als stadsplattegrond met dichtregels als straatnamen. En alle lokale boekhandels deden mee.

Daarenboven kwam de steun aan de lokale boekhandels van Marten Janse en Anneruth Wibaut door de bij Boekhandel Blokker of Kennemer Boekhandel bestelde poëzie persoonlijk te bezorgen met een één-op-één voordracht aan de deur.

Als eerste berichtte de Haarlemse Courant hierover, gevolgd door de Heemsteedse Courant. Haarlem Updates, Haarlem105 en Headlines volgden. De Heemsteder schreef erover. En toen kregen we zowaar een spreadpage in het Haarlems Dagblad.

We hebben genoten!

 


Copyright © 2021 Stichting De Haarlemse Dichtlijn, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp