Copy
Nieuws van SterAllures
Vreemde opmaak? Klik hier


nieuwsbrief - december 2018 

Onze nieuwe musical!

Het verhaal

Het verhaal van ‘Anastasia, de musical’ is gebaseerd op één van de grootste mysteries uit de twintigste eeuw: de verdwijning van een dochter uit het gezin Romanov, een prinses aan het Russische hof.

 

Anastasia is de eerstgeborene en zal de troonopvolger van de tsaar Alexander worden. Maar als Raspoetin, de adviseur van de tsaar, van het hof wordt verbannen, zint hij op wraak. Hij stookt de bevolking op tegen de Romanovs, er volgt een ware revolutie en Raspoetin neemt de macht over. De Romanov-familie wordt opgepakt, maar Anastasia en haar oma weten te ontsnappen. Helaas raakt Anastasia tijdens deze ontsnapping haar oma én haar geheugen kwijt.

Anastasia groeit op in een weeshuis bij de nonnen en weet niet beter dan dat zij Anja heet. Als ze volwassen is, gaat zij op zoek naar haar verleden en familie. Oma Marie, die gevlucht is naar Parijs, is op zoek naar haar kleindochter en looft hiervoor een beloning uit. Twee straatschoffies vatten het plan op om met een willekeurig meisje naar oma te gaan en de beloning op te strijken. Per toeval komt Anastasia met hen in contact en het drietal reist  af naar Parijs.

Vindt Anastasia daar haar geheugen terug en ook de liefde waar zij naar op zoek is?

 

De kaartverkoop is begonnen... 

De verkoop van kaarten voor de musical Anastasia  is begonnen. Kaarten zijn rechtstreeks bij Theater Het Klooster te bestellen via www.kloosterwoerden.nl. Ga naar het tabblad Theater, vink onder 'Een voorstelling zoeken' rechts het genre musical aan en de maand maart 2019, dan verschijnt er een overzicht. Kies de datum waarop je wilt gaan en vul het gewenste aantal kaarten in. Handig om te weten: via de plattegrond kun je zelf je stoelnummer(s) kiezen uit de beschikbare plaatsen. Dan weet je zeker dat je goed zit!

Anastasia wordt 5x opgevoerd:

  • vrijdagmiddag 15 maart 2019, 16:15 uur
  • vrijdagavond 15 maart 2019, 20:15 uur
  • zaterdagmiddag 16 maart 2019, 15:00 uur
  • zaterdagavond 16 maart 2019, 20:15 uur
  • zondagmiddag 17 maart 20197, 13:30 uur

Kaarten kosten ook dit jaar 15 euro per stuk of, als je op vrijdagmiddag komt, 10 euro.

Klik hier om te bestellen! 

 

Artistiek team:


Frank Verkerk (regie)

Het leukste van regisseren is voor mij om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen. Waar een speler denkt dat zich zijn (of haar) plafond bevindt, ligt vaak nog een hele zolder boven om te ontdekken.

Samen de productie vormgeven en zien groeien is een magisch proces en als het dan ook nog een zo’n mooi verhaal is als Anastasia is het helemaal een genot!

Maar dat zult u zelf wel zien!

 

Marlous Tolhuisen (zangcoach)

Voor mij is het belangrijk dat de groep waarmee ik werk positief en opbouwend begeleid wordt met een zo goed mogelijk resultaat. En natuurlijk dat het energie en enthousiasme oproept

 

 

Caty Wijmans (choreografie)

Ik heb enorm veel zin in Anastasia, er zit veel variatie in de nummers, in de choreografieën en de kleding. Maar er zit ook een duidelijke moraal in, en ingetogen nummers met veel gevoel en emotie. Het is een verhaal waar iedereen zich in kan herkennen en voor ons als artistiek team is het een feestje om te maken.

 

Enthousiaste en betrokken bedrijven gezocht!

Voor Anastasia zoeken we nog sponsors. Voor een klein bedrag (100, 200 of 300 euro) lever je al een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mooie productie. Als dank voor de (bronzen, zilveren of gouden) bijdrage belonen wij jou met speciale voordelen. Op de website vind je alle informatie over deze mogelijkheden. Lees meer... 
 

Volg ons op Facebook of Instagram! 

Volg ons op Facebook en Instagram voor regelmatige updates over de repetities, decor, kostuums, kaartverkoop, nieuwe sponsors en wat dies meer zij. We houden contact!
www.facebook.com/SterAlluresWoerden of 
https://www.instagram.com/musicalvereniging_sterallures/

Facebook
Facebook
Website
Website
Forward to Friend
Copyright © 2018 SterAllures, All rights reserved. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden onze voorstelling hebt bezocht of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief

 afmelden van deze nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp