Copy
Nieuws van SterAllures
Vreemde opmaak? Klik hier


Hij komt..... Hij komt......
Sinterklaas bij u op bezoek?

Ouderwetse gezelligheid

De eerste pepernoten zijn al weer gesignaleerd en dan duurt het niet lang meer of de intocht van Sint en zijn Pieten is daar! Wil je de Sint op bezoek hebben? Dan biedt SterAllures uitkomst! Wij hebben nauwe contacten met de goedheiligman en zijn trouwe gezellen. Ieder jaar zorgen de leden van onze vereniging voor onvergetelijke Sinterklaasvieringen. Voor 50 euro komt de goedheiligman met twee knechten 25 minuten op bezoek bij je thuis: SterAllures levert ervaren mensen!
Hier strooien we met meer informatie...

Leuke kadootjes bestellen??
Tegenwoordig bestellen we veel producten via webshops. Het is vanaf nu mogelijk om SterAllures daarmee te sponsoren. Als u via de app of de website van Sponsorkliks bestelt bij veel bekende webshops ontvangt SterAllures hiervoor een kleine bijdrage.

Klik hier om te bestellen of download de app. 

 

Volg ons op Facebook en Twitter! 

Volg ons op Facebook en Twitter voor regelmatige updates over de repetities, decor, kostuums, kaartverkoop, nieuwe sponsors en wat dies meer zij. We houden contact!
www.twitter.com/sterallurescom / www.facebook.com/SterAlluresWoerden

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Forward to Friend
Copyright © 2018 SterAllures, All rights reserved. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden onze voorstelling hebt bezocht of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief

 afmelden van deze nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp