Copy
Nieuws van SterAllures
Vreemde opmaak? Klik hier

Heb je al kaarten besteld voor Midzomernachtsdroom?
 

De voorstellingen op 4, 5 en 6 maart 2016 in theater Het Klooster in Woerden komen rap naderbij.  Wat hebben we voor je in petto?

Shakespeare saai? Dat valt reuze mee! SterAllures combineert Shakespeare’s komedie Midzomernachtsdroom met de tijdloze hits van The Beatles. Het resultaat is een vermakelijke musical: een ware workout voor de lachspieren!
In deze heerlijke familiemusical worden de poëtische teksten van Shakespeare afgewisseld met onvergetelijke songs van The Beatles. Speciaal voor deze gelegenheid zijn alle teksten in het Nederlands vertaald. Zo wordt Let it be “Laat je gaan” en Yesterday “Verleden week”. Wie had ooit gedacht dat The Beatles en Shakespeare zó goed zouden samengaan?  Lees hier het verhaal.

Hier vind je de trailer met exclusieve repetitiebeelden waarin onze regisseuse, Sharon Slachter, vertelt waarom het zeker de moeite waard is om te komen kijken. 

De musical Midzomernachtsdroom is op 4, 5 en 6 maart 2016 te zien in theater Het Klooster te Woerden. Kaarten à 15 euro (vrijdagmiddag: 10 euro) zijn rechtstreeks te bestellen via ticketunie. Je kunt zelf je zitplaatsen op de plattegrond kiezen. Hoe fijn is dat!
Klik hier om kaarten te bestellen via ticketunie

Win een El Rey Schatkaart van 50 euro!

In samenwerking met Café Restaurant El Rey hebben we een hele leuke win-actie. Fotografeer je kaartjes voor Midzomernachtsdroom in dromerige sferen en maak kans op een El Rey schatkaart (dinerbon) van 50 euro!

Hoe werkt het?
* Stuur ons uiterlijk 29 februari 2016 een foto van je kaartje in dromerige sferen. 
* Dat kan via Facebook, twitter (@sterallurescom) of per mail (pr@sterallures.com).
* Wees creatief, zolang je kaartjes maar op de foto staan met thema "dromerig".
* De schatkaart is maart 2016 te gebruiken bij Café Restaurant El Rey in Woerden. 
* Alle ingezonden foto's worden door ons geplaatst op Facebook en Twitter.
* Leden van SterAllures zijn uitgesloten van deelname aan deze win-actie.

Heb je ook Sterallures?


Voor onze volgende productie hebben we plek voor nieuwe sterren.
Zou je kennis willen maken en merken hoe leuk onze musicalvereniging is?
Kom dan ook naar de open avond!
Donderdagavond 31 maart 2016 organiseert SterAllures workshops om je kennis te laten maken met de vereniging. We starten om 20:00 in de Willem van Oranjeschool (Goudenregenstraat 2a, Woerden). Het belooft weer een actieve en gezellige avond te worden. Van harte welkom!
Meer informatie vind je op deze link.

Team SterAllures 1e prijs
 

30 Januari vond in Zegveld het verenigingenspel plaats.  Dit is een soort pubquiz waaraan 77 teams meededen. Yvet, Jeroen, Colinda, Heidi, Esther en Erik deden namens SterAllures mee en waren
iedereen te slim af met een verdiende eerste plaats. Wij zijn trots op onze toppers!

Ook dit jaar kunnen we rekenen op onze sponsors!
 

Sponsors zijn belangrijk voor SterAllures. Uiteraard zijn we heel blij met onze sponsoren! Met deze culturele ondersteuning kunnen we weer een prachtige productie neerzetten. We noemen ze nog even op:
Verweij Houttechniek - Praxis - Café Restaurant El Rey - Party Service Smolders - DARE!! - VDH Vastgoed - Bloemenhandel Arie Ende.
Verder kunnen we ook rekenen op de steun van het VSB Fonds Woerden.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Forward to Friend
Copyright © 2016 SterAllures, All rights reserved. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden onze voorstelling hebt bezocht of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief

 afmelden van deze nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp