Copy
Nieuws van SterAllures
Vreemde opmaak? Klik hier


nieuwsbrief - september 2016 

Onze nieuwe musical!

Het 16e-eeuwse Parijs vormt het romantische decor voor de musical De Klokkenluider van de Notre Dame, naar het beroemde verhaal van Victor Hugo. Een verhaal over de onmogelijke liefde van een gebochelde klokkenluider voor een beeldschone zigeunerin. Het verhaal begint tijdens het jaarlijkse zottenfestival, het Parijse equivalent van de Woerdense Koeiemart. Hier wordt het lelijkste gezicht van Parijs gekroond tot Koning der Dwazen. Esmeralda zingt en danst het hoogste lied en trekt daarmee ieders aandacht. Niet alleen Quasimodo, die al zijn leven lang opgesloten zit in de klokkentoren van de Notre Dame, maar ook de kerkvader Dom Frollo en de vrijheidsstrijder Gringoire vallen als een blok voor haar charmes. Hun gepassioneerde liefde leidt tot dramatische verwikkelingen. Wie zal Esmeralda's hart weten te veroveren? En tegen welke prijs?

De Klokkenluider van de Notre Dame is een hartveroverende musical vol spanning en dramatiek. Een voorstelling waarbij je geregeld op het puntje van je stoel zit, maar waarbij ook veelvuldig een bevrijdende schaterlach klinkt. De musical zit vol schitterende ballades en aanstekelijke ensemblenummers, waarvan de melodieën nog dagenlang door je hoofd blijven zoemen.

De kaartverkoop is begonnen... 

De verkoop van kaarten voor de musical De Klokkenluider van de Notre Dame is begonnen. Kaarten zijn rechtstreeks bij Theater Het Klooster te bestellen via www.kloosterwoerden.nl. Vink onder 'Een voorstelling zoeken' rechts het genre musical aan en de maand maart 2017, dan verschijnt er een overzicht. Kies de datum waarop je wilt gaan en vul het gewenste aantal kaarten in. Handig om te weten: via de plattegrond kun je zelf je stoelnummer(s) kiezen uit de beschikbare plaatsen. Dan weet je zeker dat je goed zit!

De Klokkenluider van de Notre Dame wordt 5x opgevoerd:

  • vrijdagmiddag 10 maart 2017, 16:15 uur
  • vrijdagavond 10 maart 2017, 20:15 uur
  • zaterdagmiddag 11 maart 2017, 15:00 uur
  • zaterdagavond 11 maart 2017, 20:15 uur
  • zondagmiddag 12 maart 2017, 13:30 uur

Kaarten kosten ook dit jaar 15 euro per stuk of, als je op vrijdagmiddag komt, 10 euro.

Klik hier om te bestellen! 

 

Artistiek team 

Met trots stellen we u voor aan het artistiek team van
De Klokkenluider van de Notre Dame.  

Cora van Ee (regie): Een oude bekende van SterAllures. Cora regisseerde in 2008, 2009 en 2010 al eerder bij SterAllures. Na De Boogie Woogie Bugle Girls, De Piratendames van Kapitein Bree en Jack de Ripper heeft zij diezelfde taak nu weer met verve opgepakt.

Saskia Penris (choreografie): Al jaren een enthousiast lid van SterAllures. Saskia verzorgde ook al in een vier eerdere producties van SterAllures de choreografie evenals dit jaar en dat betekent: wervelende dansen waarop nu nog flink wordt gestudeerd.

Bram Versteegen (zangcoach) :Voor het derde jaar op rij (na De Vliegende Hollander en Midzomernachtsdroom) helpt Bram ons muzikaal en zangtechnisch door de stukken heen. Ook bij de tweede productie van SterAllures, Interferon, was hij van de partij.
 

Enthousiaste en betrokken bedrijven gezocht!

Voor De Klokkenluider van de Notre Dame zoeken we nog sponsors. Voor een klein bedrag (100, 200 of 300 euro) lever je al een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mooie productie. Als dank voor de (bronzen, zilveren of gouden) bijdrage belonen wij jou met speciale voordelen. Op de website vind je alle informatie over deze mogelijkheden. Lees meer... 
 

Tanken voor SterAllures 

Tank jij ook wel eens bij de Texaco aan de Europabaan in Woerden en ken je de “Tank & Schenk”-actie al? Wil je dan aan ons denken na het tanken? Je vindt ons onder het tabje "Cultuur Lokaal".
Van iedere getankte liter schenkt Texaco 1 cent aan SterAllures. Alle opbrengsten komen ten goede aan onze producties.
Klik hier voor meer informatie...
 

Sint op bezoek! 

De eerste pepernoten zijn al weer gesignaleerd en dan duurt het niet lang meer of de intocht van Sint en zijn Pieten is daar! Wil je de Sint op bezoek hebben? Dan biedt SterAllures uitkomst! Wij hebben nauwe contacten met de goedheiligman en zijn trouwe gezellen. Ieder jaar zorgen de leden van onze vereniging voor onvergetelijke Sinterklaasvieringen. Of het nu gaat om een grootschalige intocht van Sinterklaas voor een winkeliersvereniging, een wat meer besloten Sinterklaasfeest voor een bedrijf of een privé-bezoek bij je thuis: SterAllures levert ervaren mensen!
Hier strooien we met meer informatie...

Volg ons op Facebook en Twitter! 

Volg ons op Facebook en Twitter voor regelmatige updates over de repetities, decor, kostuums, kaartverkoop, nieuwe sponsors en wat dies meer zij. We houden contact!
www.twitter.com/sterallurescom / www.facebook.com/SterAlluresWoerden

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Forward to Friend
Copyright © 2016 SterAllures, All rights reserved. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden onze voorstelling hebt bezocht of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief

 afmelden van deze nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp