Copy
Nieuws van SterAllures
Vreemde opmaak? Klik hier


nieuwsbrief - december 2017 

jubileumvoorstelling
The Wiz 

Komende seizoen vieren wij onze 15e verjaardag met de opvoering van de swingende feelgoodmusical The Wiz. Deze beroemdste musical aller tijden vertelt het verhaal van het meisje Dorothy dat na een orkaan in het wonderbaarlijke land van Oz terecht komt. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg terug naar huis kan vinden. Onderweg ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder hart en een leeuw zonder moed. Tezamen gaan ze verder op een zoektocht naar huis, hart, moed, verstand, en bovenal zichzelf.

In de briljante en humoristische vertaling van Martine Bijl. Met sprookjesachtige decors die je ook als toeschouwer naar een andere, wondere wereld meenemen. En met klassieke meezingers als Nieuwe dag en Ga nou maar gewoon waarbij je wel moet meeklappen. Kortom: een feest voor het oog!

De kaartverkoop is begonnen... 

De verkoop van kaarten voor de musical The Wiz is begonnen. Kaarten zijn rechtstreeks bij Theater Het Klooster te bestellen via www.kloosterwoerden.nl. Vink onder 'Een voorstelling zoeken' rechts het genre musical aan en de maand maart 2018, dan verschijnt er een overzicht. Kies de datum waarop je wilt gaan en vul het gewenste aantal kaarten in. Handig om te weten: via de plattegrond kun je zelf je stoelnummer(s) kiezen uit de beschikbare plaatsen. Dan weet je zeker dat je goed zit!

The Wiz wordt 5x opgevoerd:

  • vrijdagmiddag 16 maart 2018, 16:15 uur
  • vrijdagavond 16 maart 2018, 20:15 uur
  • zaterdagmiddag 17 maart 2018, 15:00 uur
  • zaterdagavond 17 maart 2018, 20:15 uur
  • zondagmiddag 18 maart 2018, 13:30 uur

Kaarten kosten ook dit jaar 15 euro per stuk of, als je op vrijdagmiddag komt, 10 euro.

Klik hier om te bestellen! 

 

Promo 'The Wiz'

Artistiek team 

Met trots stellen we u voor aan het artistiek team van The Wiz.  
Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Caty Wijmans (choreografie - links): 
Mijn naam is Caty Wijmans, ben 29 jaar en choreograaf bij Sterallures. 
Ik dans als sinds mijn 5de jaar en ben in mijn 3de jaar van de Havo aangenomen voor de vooropleiding van Lucia Marthas in Groningen. Daar heb ik onwijs veel geleerd! Na mijn Havo ben ik aangenomen bij HBO Fontys Dansacademie in Tilburg en daar ben ik 8 jaar geleden afgestudeerd als Uitvoerend danseres Jazz/Urban. 
Sindsdien heb ik veel gewerkt in het commerciële werkveld als danseres voor verschillende opdrachtgevers en in verschillende producties waaronder: Sesamstraat de Musical. 
Naast mijn liefde voor dans was de liefde voor musical er altijd al! Sinds jongs af aan probeer ik altijd zoveel mogelijk musicals te bezoeken en ga graag naar Broadway en West End voor alle nieuwe musicals. 
Na een aantal jaar als uitvoerend danseres gewerkt te hebben, ben ik gaan lesgeven en choreograferen. Na overal en nergens in Nederland te zijn geweest heb ik nu een vaste basis in Woerden en Utrecht. Daar geef ik musical lessen en dans-productie lessen. 
Ik heb enorm veel zin in The Wiz omdat het een bombastische feel-good musical is. Je kan lekker uitpakken in de nummers, in de choreografieën en de kleding. Maar er zit ook een duidelijke moraal in, en ingetogen nummers met veel gevoel en emotie. Het is een verhaal waar iedereen zich in kan herkennen en voor ons als artistiek team is het een feestje om te maken. 

Cora van Ee (regie - midden): 
Ik ben Cora van Ee, ik regisseer vanaf 1988. 
Als regisseur vind ik de mensen in de groep het belangrijkst, samen veel plezier hebben en het beste uit de mens boven halen. 
The Wiz is mijn vijfde productie bij Sterallures. Daarvoor heb ik bij diverse verenigingen geregisseerd, waaronder een zelf geschreven musical. Ik ben afgestudeerd dramatherapeut, en heb de regie opleiding gedaan. 

Marlous Tolhuisen (zangcoach - rechts) :
Hallo, ik ben Marlous Tolhuisen.Ik ben zangeres, actrice, docent en coach. Ik heb gestudeerd aan Codarts Muziek-theater, Rotterdam, met daarop volgend een kopstudiejaar aan de Hoge school voor de Kunsten in Amsterdam. Naast Muziek-Theater heb ik ook een achtergrond in klassieke zang en pop.
In de afgelopen jaren ben ik te zien geweest in verschillende musicalproducties, waaronder Beauty and the Beast, Wat zien ik?! de Musical, Joe; de hemel kan wachten, The Sound of Music en Mary Poppins. Ook heb ik me verder door ontwikkeld als docent (afgestudeerd EVT docent, verdiept in CVT) en coach. Zo schreef, regisseerde, begeleidde en verzorgde ik de zang bij verschillende theaterproducties, geef individuele- en groeps- zanglessen, dirigeer diverse koren, maak daar ook regelmatig arrangementen voor, verzorg workshops en trainingen voor jong en oud, ontwikkelde leerlijnen voor BO cultureel vakoverstijgend, ben coördinator van een musicalafdeling en ben inzetbaar als projectmedewerker binnen de culturele (educatieve) sector. Oftewel, van alles wat!
Voor mij is het belangrijk dat de leerling of groep waarmee ik werk positief en opbouwend begeleid wordt met een zo goed mogelijk resultaat. En natuurlijk dat het energie en enthousiasme oproept.
Wat ik leuk vind aan de Wiz is de energie die het stuk heeft, de super swingende songs maar ook de prachtige ballads.

Sponsoren

Voor The Wiz worden we gelukkig weer ondersteunt door een aantal sponsors. Voor een klein bedrag (100, 200 of 300 euro) lever een sponsor al een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mooie productie. Dit kan overigens ook door middel van het leveren van materialen of diensten gebeuren.
Als dank voor de (bronzen, zilveren of gouden) bijdrage belonen wij de sponsor met speciale voordelen. Op de website vind je alle informatie over deze mogelijkheden. Lees meer... 

Hieronder vindt u de gouden sponsoren van dit jaar: 

 
Hieronder de zilveren sponsor: 
Hieronder de bronzen sponsoren: 

Klus- en opslagruimte gezocht 

Wij zijn op zoek naar een ruimte om te klussen voor het decor van onze nieuwe voorstelling (The Wiz).Ook zoeken we een ruimte om het decor op te slaan, het liefst in dezelfde ruimte. Graag in de omgeving van Woerden. Mocht iemand iets weten... mail ons! 

Volg ons nu ook via instagram! 

Naast onze website, twitter en facebook kunt u ons nu ook volgen op 'instagram'.  
http://instagram.com/musicalvereniging_sterallures

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Forward to Friend
Copyright © 2017 SterAllures, All rights reserved. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden onze voorstelling hebt bezocht of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief

 afmelden van deze nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp