Copy
Nieuws van SterAllures
Vreemde opmaak? Klik hier


nieuwsbrief - februari 2018

Heeft u al kaartjes voor onze jubileumvoorstelling 'The Wiz'. 

Dit seizoen vieren wij onze 15e verjaardag met de opvoering van de swingende feelgoodmusical The Wiz. Deze beroemdste musical aller tijden vertelt het verhaal van het meisje Dorothy dat na een orkaan in het wonderbaarlijke land van Oz terecht komt. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz, 'The Wiz', die haar kan vertellen hoe ze de weg terug naar huis kan vinden. Onderweg ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder hart en een leeuw zonder moed. Tezamen gaan ze verder op een zoektocht naar huis, hart, moed, verstand, en bovenal zichzelf.

In de briljante en humoristische vertaling van Martine Bijl. Met sprookjesachtige decors die je ook als toeschouwer naar een andere, wondere wereld meenemen. En met klassieke meezingers als Nieuwe dag en Ga nou maar gewoon waarbij je wel moet meeklappen. Kortom: een feest voor het oog en oor!

Kaartjes kunt u bestellen via www.kloosterwoerden.nl.
Kies 'theater' en vervolgens als genre 'musical' om onze voorstellingen te vinden. 

vrijdag 16 maart 2018 - 16.15 uur - 10 euro
vrijdag 16 maart 2018 - 20.15 uur - 15 euro
zaterdag 17 maart 2018 - 15.00 uur - 15 euro 
zaterdag 17 maart 2018 - 20.15 uur - 15 euro
zondag 18 maart 2018 - 13.30 uur - 15 euro

We hopen u op één van deze momenten te begroeten in Theater Het Klooster in Woerden. 

Promo 'The Wiz'

!!!WAARSCHUWING!!! 

Nieuwe motorbende gesignaleerd in de omgeving van Woerden. De ‘Monkey’s of Oz’ staan bekend om hun streken en gewelddadige karakter. Tijdens onze voorstellingen van 'The Wiz' zullen zij ook hun opwachting maken. U bent gewaarschuwd.

Sponsoren

Voor The Wiz worden we gelukkig weer ondersteunt door een aantal sponsors. Voor een klein bedrag (100, 200 of 300 euro) lever een sponsor al een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mooie productie. Dit kan overigens ook door middel van het leveren van materialen of diensten gebeuren.
Als dank voor de (bronzen, zilveren of gouden) bijdrage belonen wij de sponsor met speciale voordelen. Op de website vind je alle informatie over deze mogelijkheden. Lees meer... 

Hieronder vindt u de gouden sponsoren van dit jaar: 

 
Hieronder de zilveren sponsor: 
Hieronder de bronzen sponsoren: 

Fondsen
 

Naast de sponsoren zijn we ook heel blij met de fondsen die onze vereniging bij het realiseren van deze jubileumvoorstelling steunen. Onze dank gaat uit naar: 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Forward to Friend
Copyright © 2018 SterAllures, All rights reserved. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden onze voorstelling hebt bezocht of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief

 afmelden van deze nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp