Copy
Nieuws van SterAllures
Vreemde opmaak? Klik hier


nieuwsbrief - december 2019 

Ja Zuster/ Nee Zuster 

Het leven in het rusthuis van zuster Klivia loopt op rolletjes, met de hulp van de ingenieur met zijn uitvindingen. Maar blijft dat ook zo met een inbreker op de loer en een boze buurman die er alles aan doet om zijn chaotische buren op straat te krijgen?

 

Op 13, 14 en 15 maart 2020 brengt SterAllures in theater Het Klooster in Woerden de musical 'Ja Zuster, Nee Zuster', op de planken, naar het bekende verhaal van  Annie M.G. Schmidt. 

De bewoners van het rusthuis van zuster Klivia krijgen het regelmatig aan de stok met de boze buurman Boordevol, die eigenaar is van het pand en zich groen en geel ergert aan het 'rusthuis vol herrie'. Hij probeert Klivia en haar gevolg op alle mogelijke manieren het huis uit te krijgen met allerlei verwikkelingen van dien…

 

De musical is op de legendarische televisieserie uit de jaren 60 gebaseerd en bevat vele van door Harry Bannink gecomponeerde liedjes als: 'Niet met de deuren slaan', 'Wil u een stekkie', 'In een rijtuigie', 'Mijn opa', 'Twips' enzovoort... Dankzij de gelijknamige film uit  2002 swingt de jongere generatie naar hartenlust mee!

 

De kaartverkoop is begonnen... 

De verkoop van kaarten voor de musical Ja Zuster/ Nee Zuster is begonnen. Kaarten zijn rechtstreeks bij Theater Het Klooster te bestellen via www.kloosterwoerden.nl. Vink onder 'Een voorstelling zoeken' rechts het genre musical aan en de maand maart 2020, dan verschijnt er een overzicht. Kies de datum waarop je wilt gaan en vul het gewenste aantal kaarten in. Handig om te weten: via de plattegrond kun je zelf je stoelnummer(s) kiezen uit de beschikbare plaatsen. Dan weet je zeker dat je goed zit!

Ja Zuster/Nee Zuster wordt 5x opgevoerd:

  • vrijdagmiddag 13 maart 2020, 16:15 uur
  • vrijdagavond 13  maart 2020, 20:15 uur
  • zaterdagmiddag 14 maart 2020, 15:00 uur
  • zaterdagavond 14 maart 2020, 20:15 uur
  • zondagmiddag 15 maart 2020, 13:30 uur

Kaarten kosten ook dit jaar 15 euro per stuk of, als je op vrijdagmiddag komt, 10 euro.

Klik hier om te bestellen! 

 

Alvast een voorproefje?:  Klik op de poster voor de link naar de promofilm van Ja Zuster/ Nee Zuster

 

Artistiek Team

 Jennie Hidding
        Regie


 

Artistiek Team

Caty Wijmans
Choreografie/
danscoach

 

 

Artistiek Team

Marlous Tolhuisen
Zangcoach

 

 

Sponsoren

Voor Ja Zuster/ Nee Zuster worden we gelukkig weer ondersteund door een aantal sponsors. Voor een klein bedrag (100, 200 of 300 euro) levert een sponsor al een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van deze mooie productie. Dit kan overigens ook door middel van het leveren van materialen of diensten gebeuren.
Als dank voor de (bronzen, zilveren of gouden) bijdrage belonen wij de sponsor met speciale voordelen. Op de website vind je alle informatie over deze mogelijkheden. Lees meer... 

 

 

Volg ons nu ook via instagram! 

Naast onze website, twitter en facebook kunt u ons nu ook volgen op 'instagram'.  
http://instagram.com/musicalvereniging_sterallures

Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Forward to Friend
Copyright © 2019 SterAllures, All rights reserved. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden onze voorstelling hebt bezocht of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief

 afmelden van deze nieuwsbrief    aanpassen voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp