Copy
Het laatste nieuws van het RBT Gooi & Vecht! Een nieuwsbrief vol mogelijkheden om uw bedrijf & activiteiten onder de aandacht van de bezoekers te brengen!
  • Promotie Winteruitjes ism VVV Nederland
  • Toeristische info op uw website met de nieuwe VVV widget? 
  • Wervingsbrochure 2016-2017
  • Gratis training routeyou in Hilversum
  • Medewerkerspas IAmsterdam
  • Toeristische Barometer Metropoolregio Amsterdam
  • Kloppen uw gegevens in de database nog?
Promotie Winteruitjes in samenwerking met Tastemakers

Tastemakers ontwikkelt foodconcepten voor kerstpakketten. Zij hebben een nieuwe streekproducten-lijn 'Er op Uit' ontwikkeld, waarbij verwezen wordt naar de site VVV.nl/eropuit. Hier kunnen consumenten kiezen uit originele en (extra) voordelige winteruitjes!
Tastemakers verwacht dit jaar tussen de 200.000 en 250.000 kerstpakketten te verkopen.
Wilt u uw uitje ook met een speciale korting vermeld hebben op deze site? Neemt u dan contact met ons op via marketing@gooivecht.nl
Wervingsbrochure 2016-2017

Begin 2016 gaan wij de nieuwe wervingsbrochure uitgeven. Deze brochure, vol uittips in onze regio, is toe aan een nieuwe druk. Inmiddels zijn er al 200.000 verspreid! Wilt u uw organisatie/activiteiten extra onder de aandacht brengen? Heeft u een toepasselijke aanbieding die u wilt laten opnemen in deze kleurrijke folder? Kijk dan hier voor de mogelijkheden. De oplage is ook dit keer weer 100.000 exemplaren en de vorige versie vindt u hier.
Samenwerking Gooi & Eemlander 

Heeft u de agenda in de Gooi & Eemlander op donderdag gezien? Wij zijn er trots op dat wij deze voor de krant mogen aanleveren. Zo creëren we extra exposure voor uw evenementen en activiteiten. De toeristisch-recreatieve activiteiten kunt u aanmelden via deze link. Wij zorgen er dan voor dat deze opgenomen worden in de database en zo weer worden doorgeplaatst n de verschillende agenda's waaronder nu dus ook de agenda van de Gooi & Eemlander. Uiteraard vindt u uw evenement dan ook terug op www.vvvgooivecht.nl, www.vvv.nl, uw lokale vvv-site, facebook, twitter etc.etc. De Gooi & Eemlander heeft een gemiddeld bereik van 66.000!

Zorgt u voor een passende - rechtenvrije - foto van het juiste formaat? Om ook opgenomen te kunnen worden in de krant moet de foto minimaal 300 dpi zijn. U kunt deze apart sturen naar info@gooivecht.nl ovv van uw evenement.
VVV-informatie incl. logo op uw eigen site! De VVV widget!

VVV Nederland heeft onlangs de VVV widget ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om VVV informatie, zoals bijvoorbeeld de evenementen, te tonen op uw site. Heeft u interesse in deze vermelding op uw eigen site, dan horen wij dat graag via marketing@gooivecht.nl!

 
Gratis training Routeyou op dinsdag 17 november in Hilversum

Partners van het RBT kunnen in november gratis deelnemen aan de cursus 'routes maken' van Routeyou. Routeyou is  wereldwijd een van de grootste online-routeplatforms. Door uw route op te nemen in dit netwerk bereikt u een breed publiek. De cursus begint om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Locatie: Tulip Inn Hilversum, Koninginneweg 30.

 
Bestaande en toekomstige professionele partners krijgen een overzicht van de mogelijkheden van Routeyou. Met tal van succesvoorbeelden worden de mogelijkheden toegelicht. U kunt zich inschrijven via deze link. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.
VVV Medewerkerspas Noord Holland 

Zowel de medewerkers van Amsterdam Marketing (AM), de medewerkers van regionale VVV’s, als de vrijwilligers van het Welcome team in de stad Amsterdam, promoten uw product bij de toeristische en zakelijke bezoeker, de reisindustrie en de (inter)nationale pers. Zij hebben dagelijks contact met hen en bereiken zo een invloedrijke doelgroep. Daarom is het belangrijk dat zij voldoende kennis hebben van uw product om op enthousiaste wijze de juiste informatie te kunnen verstrekken. Dit kan worden bevorderd d.m.v. de VVV-medewerkerspas.
Met de VVV-medewerkerspas worden de medewerkers gestimuleerd kennis te maken met het toeristische en culturele aanbod uit de regio. Omdat onze collega’s uw bedrijf in privétijd bezoeken, streven wij naar een aanbod waarbij zij minimaal één introducé mogen meenemen.
De VVV-medewerkerspas wordt uitsluitend aan de medewerkers van AM, regio VVV’s Noord-Holland (incl. Texel) en de vrijwilligers van het Welcome team uitgegeven.  De werknemer krijgt de pas in bruikleen voor de tijd dat hij/zij in dienst is van AM/VVV.
Om de medewerkers van de VVV's verder bekend te maken met de regio Gooi & Vecht, en om er voor te zorgen dat de mogelijkheden van uw bedrijf bekend zijn bij de medewerkers van de VVV in de metropoolregio verzoeken wij u te overwegen deel te nemen aan deze pas. 
Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op! Marketing@gooivecht.nl

Toeristische Barometer Noord Holland

Om inzicht te krijgen in de actuele ontwikkelingen van attracties, musea en overnachtingen heeft provincie Noord-Holland een toeristische barometer ontwikkeld.

Het RBT heeft haar medewerking toegezegd. Hiervoor zijn we op zoek naar 10 B&B’s/particuliere vakantiewoningen die maandelijks hun aantal geboekte overnachtingen willen invoeren. Amsterdam Marketing maakt al enkele jaren gebruik van dit systeem. Het invoeren van de gegevens gebeurt anoniem en uiteraard heeft u ook inzage in de barometer.

 We stellen het erg op prijs stellen als u zich wilt aanmelden voor dit initiatief en horen graag per mail (marketing@gooivecht.nl) of u mee wilt doen.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest


unsubscribe from this list    update subscription preferences