Copy
De leukste uittips in Gooi & Vecht!

 
 • Cultuurpark Gooi & Vecht
 • Blaricum 200 jaar
 • Warme Winterfairs
 • Molens verwelkomen u
 • Haal de schaatsen uit het vet
 • Kastelen en forten in winterse sferen
 • Lekker in beweging
 • Extra koopavonden en koopzondagen
 • VVV cadeaubon
 • Kerstvakantie is niet saai
 • WIN-actie Twitter
 • Dinnershow Pandora
Beleef cultuur in Cultuurpark Gooi & Vecht
25 november is Cultuurpark Gooi & Vecht geopend, een tour in de izi.TRAVEL app. Deze werkt op GPS, dus u weet elk moment waar de dichtstbijzijnde musea in onze regio zijn. Alle deelnemende musea hebben audiotours in deze app met de mooiste verhalen over collecties, waargebeurde verhalen en het rijke verleden van deze musea. Bepaal zelf uw route in Cultuurpark en beleef cultuur! O ja, beoordeel vooral de audiotours in de app. Leuk voor de deelnemers.
Gemeente Blaricum viert 200 jarig bestaan
Gemeente Blaricum bestaat dit jaar 200 jaar en dit viert de gemeente van 11 tot en met 16 december met een divers programma voor jong en oud. Een gezellige wintermarkt, wijnproeverij, Oud-Blaricumse Winterspelen voor de jeugd en een Santa Run zijn een van de vele activiteiten. En in Blaricum kunt u deze maand nog meer voor wintersfeer terecht. Ook op zorgboerderij Werckpaert is er dat weekend een kerstmarkt. Bij de Schaapskooi bent u ook van harte welkom om in en om de stal mee te doen aan diverse winterse activiteiten.
Warme winterfairs zorgen voor Kerststemming
Winter betekent niet alleen kou, maar ook knapperende houtvuren, brandende kaarsjes, zachte wollen sjaals en vooral warme winterfairs. Ook dit jaar zijn er gezellige buitenmarkten die ervoor zorgen dat u geheel in Kerststemming komt. Mooie kramen, warme chocomelk, engelengezang en een sprookjesachtig decor zorgen voor de warme Kerstsfeer. Soms wordt zelfs een compleet Kerstspel gespeeld. Voor het complete overzicht kijkt u op Kerstmarkten.
Molens verwelkomen u in de decembermaand
Een heerlijk oliebol van ambachtelijk gemalen molenmeel, die is toch niet te versmaden. Op zaterdag 12 december kunt u hiervan genieten bij Molen de Hoop  in Loenen tijdens de Proefdag (M)oliebollen. En op 19 december opent Molen de Vriendschap in Weesp 's avonds de deuren tijdens Midwintermalen. Kom langs voor heerlijke oliebollen en een glaasje glühwein of geniet van de kerstliederen met koperblazers en een heus molenkoor. Laat de wind maar waaien.
Haal de schaatsen uit het vet en zwier over het ijs
Vanaf eind november kunt u alweer bij vele ijsbanen in de regio terecht om te schaatsen. U kunt alle locaties vinden op onze website onder ijsbanen. Komend weekend openen ook Bussum en Hilversum. Zondag 6 december gebeurt dat in Hilversum op swingende wijze want Sonny's Inc. geeft een spectaculair optreden. Dus komt u niet voor de ijsbaan, dan zeker wel voor de muziek en de gezelligheid! Op alle ijsbanen kunt u genieten van warme dranken en hapjes. Gegarandeerd een paar gezellige uurtjes sportief uit. 
Kastelen en forten in koele winterse sferen
Op de prachtige locaties van forten en kastelen die onze regio rijk is, bent u van harte welkom om in sprookjesachtige sferen te genieten. Van Kerstverhalen voorgedragen door meester verhalenvertellers, van gidsen die u op rondleidingen door de oude kastelen meenemen en u vertellen over het Kerstfeest en de bijbehorende tradities. Natuurlijk kunt u onder het genot van warme chocolademelk en een lekkernij even nagenieten van alle verhalen en indrukken. Kijk in onze winterkalender wanneer ze u verwachten.
Lekker in beweging
Houdt u van een stevige winterwandeling door de natuur of loopt u liever door een stad? Of rent u liever een bepaalde route en dan graag verkleed als kerstman? Dat kan bij de Santa Run die op verschillende locaties plaatsvindt. En als u 2e Kerstdag genoeg heeft van binnen zitten en tafelen, dan nodigt 's Graveland u uit voor de Kerstloop. Geniet van de prachtige natuur en cultuur in onze regio, terwijl u beweegt. Veel plezier!
Extra koopavonden en koopzondagen
Shoppen, de een gruwelt ervan, de ander zou het liefst elke dag winkelen. En in de decembermaand zetten de winkels voor de laatste groep hun deuren langer open. Nog net dat laatste schoencadeautje of Sintcadeau voor pakjesavond scoren? Of juist ruim voor Kerst inkopen doen en op zoek naar het ultieme bedankje naar uw medewerkers en zo een mooi eindejaarsgeschenk bijeen sprokkelen? De winkels in Gooi & Vecht doen er alles aan om u de kans te geven alles op tijd in huis te hebben. Ze verruimen de openingstijden. Voor het complete overzicht kijkt u op onze website bij koopzondag
De VVV cadeaubon, het perfecte cadeau voor elke gelegenheid
Sinterklaas, Kerst, eindejaar, verjaardagen, geboortes, er zijn zoveel momenten waarop u iemand iets wilt geven. Voor wie geen idee heeft wat te kopen voor iemand die alles al heeft, is de VVV cadeaubon een perfecte keuze. Een VVV cadeaubon kunt u inwisselen bij meer dan 23.000 acceptanten. Koop ze bij een van de VVV-kantoren in de regioEen perfect cadeau voor elke gelegenheid!
Kerstvakantie is niet saai
De kids kijken er weer naar uit, heerlijk twee weken vrij. En ze hoeven zich niet te vervelen. Creatieve, muzikale en sportieve activiteiten vindt u bij Kerstvakantie op onze website. Geen saaie dingen hoor! Wat dacht u van waterskiën , zwemmen, karten of vetbollen maken. Koekjes bakken, een rondleiding door het Muiderslot bij kaarslicht of gezellig met het hele gezin naar een voorstelling bij een van de vele theaters in de regio. Fijne Kerstvakantie!
2016: WIN-actie Twitter
Om 2016 goed in te wijden hebben we een leuke WIN-actie bedacht. Wie wordt onze 2016e volger op Twitter? Die ontvangt een leuke prijs. Wat moet u doen? Heel simpel, u gaat naar Twitter en volgt VVV Gooi & Vecht. De 2016e volger ontvangt een Gooi & Vecht verrassingspakket. Deze win-actie lanceren we ook op Twitter natuurlijk, maar u - als trouwe lezer - heeft de primeur. Een goed begin van 2016!
Namens alle medewerkers van VVV Gooi & Vecht wensen we u een gezellige winter, mooie feestdagen en een fantastisch 2016 toe!
Dinnershow Pandora
Pandora is dé nieuwe Dinnershow in Studio21. Speciaal voor deze show is de studio geheel omgetoverd tot stijlvolle nachtclub, waar het bekende een verrassing wordt. Laat u verrassen door een avond vol passie, verleiding, spanning en top entertainment, inclusief een overheerlijk 3- of 4-gangendiner en drankjes. Zie door te luisteren, proef door te ruiken, spreek door te dansen. Bekijk alvast een voorproefje van Dinnershow Pandora. Voor boekingen: www.dinnershow.nl 
Dinnershow Pandora: verwacht het onverwachte!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest