Copy
 • Dinnershow 21 On Air
 • Lentemarkten
 • Hot spot dagen Breukelen
 • Lentewandelingen
 • Garnizoensdag Naarden
 • Goois Jazz Festival Bussum
 • Vlooienmarkten
 • Fiets- en wandelbrochure Huizen
 • Tips laatste weekend maart
Exclusieve Burenkorting Dinnershow 21 On Air!
Deze week wordt de laatste hand gelegd aan het gloednieuwe overheerlijke menu. Als buurtbewoner bent u uitgenodigd om het nieuwe menu te proeven. Daarom krijgt u een EXCLUSIEVE BURENKORTING van 25% op de LAATSTE Platinum-tickets voor 14 maart 2015. Gebruik maken van deze eenmalige korting? Bel 0900-1353 en vermeld bij reservering de actiecode: Burenkorting Kijk op www.dinnershow.nl/burenkorting voor meer informatie over de Dinnershow 21 On Air.            
 
De lente komt er aan!
Gezellige lentemarkten mogen niet ontbreken bij het aanbreken van de lente. Zo is er op 21 maart een markt vol kraampjes met bijzondere en heerlijke producten bij Gasterij Stadszigt in Naarden. Op 28 en 29 maart een heel ander soort lentemarkt bij zorgboerderij 't Werckpaerdt in Blaricum. Hier kunnen kinderen een ritje met de huifkar maken, lammetjes bewonderen en knutselen. Tot slot vindt op 11 april dé lentemarkt van Huizen plaats. Meer info over deze drie markten kunt u hier vinden. 
Hot spot dagen in Breukelen
Van 6 tot en met 15 maart verandert het centrum van Breukelen in de grootste kunstgalerie van Nederland. Veelal nieuwe kunstenaars exposeren hun werk bij maar liefst 58 winkels en horeca gelegenheden. Verder zijn er rondleidingen, workshops en concerten. Voor ieder wat wils! Meer info hier
 
Lekker lente wandelen!
Krokussen spotten, lammetjes aaien en bloemknoppen bewonderen. Alleen of samen met het hele gezin. Het is heerlijk wandelen en hardlopen in de lente! Enkele tips om de lente te beleven vindt u hieronder. 
 
Knallende kanonnen in Naarden
Zondag 15 maart is het Garnizoensdag in Naarden- Vesting. De Vesting wordt omgetoverd tot een 17e eeuwse garnizoensstad. De in historische uniformen geklede kanonniers geven demonstraties van het laden en afvuren van een oud kanon. Wie weet mag u helpen! Lees meer...

Swingen bij het Goois Jazz Festival in Bussum
Op 21 maart is het swingen geblazen bij het Goois Jazz Festival in 't Spant in Bussum. Dit event is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in het Gooi. Op 4 verschillende podia treden de beste artiesten op, dus succes gegarandeerd! Goed om te weten, de gehele opbrengst gaat naar diverse goede doelen. Meer info hier
Lekker struinen op de vlooienmarkt
In maart en begin april zijn in Gooi & Vecht verschillende vlooienmarkten om lekker te struinen en juweeltjes te zoeken.
 • Huizen:       15 maart, 10.00 - 16.30
 • Bussum:    22 maart, 09.00 - 16.30
 • Hilversum: 22 maart, 09.00 - 16.30
 • Muiden:      6 april, 09.00 - 16.30
Fiets- en wandelbrochure Huizen is nu verkrijgbaar!
De fiets- en wandelbrochure van Huizen vol met mooie fiets- en wandelroutes is nu verkrijgbaar in onze webshop en bij alle VVV's in Gooi & Vecht. Naast fiets- en wandelroutes vindt u in deze brochure ook handige informatie over Huizen, zoals restauranttips, de locatie van e-oplaadpunten voor de fiets en de toeristische highlights van deze gemeente.
Top tips voor het laatste weekend van maart...

Kijk voor het meest actuele en complete overzicht van alle evenementen en activiteiten op www.vvvgooivecht.nl waar u ook alle toeristische informatie over deze prachtige regio vindt. Volg ons op Social Media voor de allerleukste uitjes.  

 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 VVV Gooi & Vecht, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp