Copy
Extra aandacht via de website www.vvv.nl

Themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’

2017 is het jaar waarin 100 jaar vormgeving van de toekomst gevierd wordt. Aanleiding daarvoor is de oprichting van De Stijl in 1917, met kenmerken die tot op de dag van vandaag in Dutch Design te zien zijn.

Piet Mondriaan is voor alle De Stijl-kunstenaars het grote voorbeeld. Om deze mijlpaal te vieren heeft het NBTC Holland Marketing, samen met haar partners, 2017 uitgeroepen tot themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’.

Voor de kunst- en designliefhebber is 2017 hét moment om exposities en andere bezienswaardigheden van De Stijl-kunstenaars en Dutch Design in Nederland te bezoeken.

Gezamenlijke promotie van de regio via vvv.nl

Op vvv.nl (http://www.vvv.nl/nl/mondriaan-tot-dutch-design) besteedt men uitgebreid aandacht aan het themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’ en we willen hier uiteraard een zo compleet mogelijk overzicht tonen van toeristische informatie over exposities en andere bezienswaardigheden uit onze regio, passend binnen het thema.

Natuurlijk zullen we de informatie ook op de regionale en lokale VVV-sites extra aandacht geven!

Heeft u uw expositie al aangemeld? Dan zorgen wij er voor dat deze ook getoond wordt op de vvv.nl-site. Heeft u dit nog niet gedaan dan vragen wij u het inschrijfformulier, dat u via deze link vindt, zo spoedig mogelijk in te vullen!


 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Toerisme Gooi & Vecht · Burgemeester de Bordesstraat · 80 · Bussum, Nederland 1404 GZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp