Copy
Het laatste nieuws van Toerisme Gooi & Vecht! Met de informatie over het promotiebudget Amsterdam Area, de voorjaarsplanning en interessante (internationale) advertentiemogelijkheden.
 • De nieuwe brochure met uittips!
 • Planning voorjaar 2016
  • Gooi & Vecht voor groepen
  • Meevaren in Gooi & Vecht
  • Vergadergids
 • Promotiebudget Amsterdam
 • partnerkorting advertentietarieven
  • Erleben Holland
  • Week van de watersport
Welkom in Gooi & Vecht
De nieuwste regionale wervingsbrochure is uit. Met medewerking van heel veel ondernemers hebben we weer een mooie brochure kunnen ontwikkelen met tips en routes door de regio. Deze brochure ligt vanaf maart bij alle VVV's en wordt onder andere verspreid in de provincie Noord Holland. Uiteraard kunt u deze ook gratis aanbieden aan uw gasten. U kunt de (gratis) brochure eenvoudig bestellen via de webshop! Wilt u helemaal klaar zijn voor het nieuwe seizoen? Wij sturen u graag het bestelformulier van onze brochures toe! Indien u voor 15 maart voor minimaal €100 bestelt, brengen wij u geen verzendkosten in rekening. Uw brochures worden dan in onze verspreidingsronde van maart bezorgd.
Planning voorjaar 2016

Nieuwe VVV-site(s)
We hebben het ook in de vorige nieuwsbrief gevraagd, maar voor de zekerheid nogmaals: kloppen uw gegevens in onze database nog? Eventuele aanpassingen kunt u eenvoudig doorgeven via info@gooivecht.nl. Binnenkort zullen alle VVV websites een metamorfose ondergaan! Heeft u rechtenvrije foto's van uw bedrijf of omgeving die wij hiervoor (en andere promotionele uitingen) mogen gebruiken? Stuurt u ze dan naar marketing@gooivecht.nl

Gooi & Vecht voor groepen
Eind maart beginnen we met de realisatie van de brochure 'Gooi & Vecht voor groepen'; een handig overzicht met (bedrijfs)uitjes en tips voor groepen (zowel zakelijk als leisure) in onze prachtige regio. We houden u op de hoogte van de mogelijkheden tot deelname. 
 
Heruitgave Vergadergids en 'Meevaren in Gooi & Vecht'

Dit voorjaar worden zowel de Vergader-en Congresgids, als de brochure meevaren in Gooi & Vecht geactualiseerd. De Vergadergids wordt een locatiegids, waarin zowel de vergader- als de feestaccommodaties zullen worden opgenomen. Kloppen uw gegevens nog? U vindt de vorige editie van 'Meevaren' via deze link en de Vergader-en congresgids via deze link. Graag ontvangen wij uw aanpassingen voor 21 maart via marketing@gooivecht.nl.
Wilt u adverteren? Mail ons voor de actuele tarieven!

Productbudget Internationale bezoekers Amsterdam Area

Vanaf heden kunt u weer een beroep doen op het Productbudget Internationale Bezoekers Amsterdam Area.

Dit budget wordt ter beschikking gesteld in het kader van het project ‘Amsterdam Bezoeken, Holland Zien’. Een belangrijk onderdeel van het project is het stimuleren van productontwikkeling om de verschillende toeristische karakters binnen de metropool Amsterdam te versterken richting internationale bezoekers. Om het bedrijfsleven te stimuleren deze ontwikkeling vorm te geven, is er dit jaar een bedrag van EUR 40.000 beschikbaar gesteld. Het aanvraagformulier met bijbehorende criteria is nu beschikbaar. Aanvragen kunnen ingediend worden tot en met 24 maart. 

Het aanvraagformulier is hier te downloaden: http://www.iamsterdam.com/nl/amsterdam-marketing/over-amsterdam-marketing/nieuws/nieuwsartikelen/productbudget-internationale-bezoekers-amsterdam-area.

Heeft u ideeën waar u onze hulp bij kunt gebruiken? Laat het ons weten via marketing@gooivecht.nl

Internationale gebiedspromotie via Erleb Holland

'Erleb Holland' is een nieuw glossy magazine over toeristisch en cultureel Nederland, ten behoeve van de Duitstalige markt (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). Erleb Holland is gebouwd op 4 redactionele pijlers die per segment worden gerubri­ceerd: Citylife, Kunst&Creatie, BeachLife en de Landelijke regio’s. Met reportages over de Nederlandse cultuur, de steden en vakantiegenot, maar ook over regio’s en thema’s die in Duitsland minder bekend zijn. Kortom, een glossy over alles wat Nederland en de Nederlanders zo mooi maakt.

Doelgroep
'Erleb Holland' richt zich op iedereen met een bovengemiddel­de interesse in en waardering voor de Nederlandse cultuur, natuur en (‘lockere’) levensstijl en voor mensen die Nederland privé of zakelijk regelmatig bezoeken.

Wij hebben een interessant aanbod gekregen om de regio te promoten in de tijdschrift en zoeken hiervoor medewerking van onze partners. U kunt tegen een voordelig tarief uw bedrijf 'mee-promoten' in de algemene, redactionele stukken. Geïnteresseerd? Stuurt u dan een mail naar m.aarts@gooivecht.nl. Graag horen wij voor 10 maart of u mee wilt doen.
Week van de watersport

Tijdens de Week van de Watersport openen watersportbedrijven in het hele land hun deuren en op tal van plaatsen worden clinics en demonstraties van sporten zoals zeilen, kitesurfen, wakeboarden en windsurfen georganiseerd. In de meivakantie van 30 april t/m 8 mei 2016 vindt de 3e editie van dit evenement plaats. In deze week wordt heel Nederland gestimuleerd om het water op te gaan!
 

Aanbieding voor partners Toerisme Gooi & Vecht
Als bedrijf of vereniging kun je meedoen aan de Week van de Watersport door een activiteit te organiseren. Denk aan; suppen, wakeboarden, boot verhuren, zeilles etc. etc. Hieraan kun je een kortingstarief hangen zodat bezoekers getriggered worden in die week het water op te gaan en kennis te maken met watersport. Via deze link komt u bij de 3 mogelijkheden tot deelname. Centraal staat de website: www.weekvandewatersport.nl waar uw activiteit op vermeld wordt.

Meldt u aan via Toerisme Gooi & Vecht en u krijgt 10% korting op de genoemde tarieven van de pakketten (budget, basis of top). Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Stuurt u dan een mail naar marketing@gooivecht.nl.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest


unsubscribe from this list    update subscription preferences