Copy
Onze uittips in Gooi & Vecht voor juli. Kijk voor een compleet overzicht op www.vvvgooivecht.nl

 
  • Expositie YOU in Singer Laren
  • Huizen Beach
  • Art(ist) & Food Blaricum
  • Festival Wonderful in 's-Graveland
  • Onder Zeil met Hollandse Glorie Muiden
  • Natuur etmaal op landgoed Vredegoed Tienhoven
  • VIS À VIS
portret uit de serie You van Hans Hiltermann

Expositie YOU in Singer Laren

Singer Laren toont  t/m 28 augustus de nietsverhullende portretten uit de serie YOU van de Amsterdamse fotograaf Hans Hiltermann. De expositie is een combinatie van fotoportretten en een videopresentatie. Hyperrealistische beelden van mensen in een schaduwloze omgeving, allemaal in dezelfde vorm. Ze kijken je stuk voor stuk recht aan, zonder make-up, sieraden of zichtbare kleding. Rimpels, haartjes, vlekjes, de kleinste oneffenheid, alles is te zien. Heldere, bijna surrealistische ogen dwingen je om terug te kijken. Dat maakt YOU voor de kijker tot een fascinerende, soms confronterende ontmoeting. 

 

Huizen Beach

Het zonnigste evenement van ’t Gooi wordt voor het 6e jaar georganiseerd van 9 t/m 7 juli in Huizen. Huizen Beach kenmerkt zich door sport, fun en entertainment voor het hele gezin. Aan de zomerkade in Huizen kunt u genieten van van lounge, muziek, lekker eten en drinken. Huizen Beach is de ultieme start van je zomervakantie. Een van de belangrijkste elementen binnen Huizen Beach is de gezelligheid en de ongedwongen sfeer. Je komt om te genieten aan het strand met je familie, vrienden, straat- of buurtgenoten of clubgenoten. Huizen Beach is er voor iedereen. 

 

Art(ist) & Food Blaricum

Op zondag 10 juli 2016 zal, van 11.00 tot 18.00 uur, de schilderwedstrijd Art(ist) & Food Blaricum worden georganiseerd. Er wordt dit jaar geschilderd rond de muziektent en op het plantsoen naast de muziektent. De wedstrijd is verdeeld in twee rubrieken: Plein-air en Portret. Voor de categorie “Portret” zal de organisatie een autochtone Blaricummer als model aanwijzen. Gedurende de dag zullen er in de muziektent, “Parade-achtige” theater optredens plaatsvinden. Enkele plaatselijke ondernemers bereiden op deze dag “Blaricums eten en drinken".

 

Festival Wonderfeel ‘s-Graveland

Op 22 en 23 juli is de 2e editie van Wonderfeel, met een breed spectrum aan klassieke concerten in een prachtig bos van Natuurmonumenten bij Hilversum. De eerste editie trok veel publiek én media aandacht. Op het 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland liggen de zes Wonderfeelpodia een miniwandeling van elkaar verspreid. Ze bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Steve Reich, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Je luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleed in het gras naar musici van wereldklasse, jonge honden en oude rotten. Er is pizza en bier, er zijn oesters en champagne. Op het groene festivalterrein biedt Wonderfeel een totaalbeleving van klassieke muziek.

Zondag onder Zeil met Hollands Glorie Muiden

Zeilen naar Pampus aan boord van driemastklipper Sanne Sophia. 
Een onvergetelijke dag voor jong en oud: Uitwaaien, ontspannen en volop genieten op het ruime dek en in de scheepse salon, wat drinken aan de bar, maar ook actief meehelpen aan dek met het hijsen van de zeilen. Vanaf Muiden zetten we koers naar het Markermeer. We passeren de zeesluizen, varen langs het Muiderslot, het Koninklijke jacht de Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit. Er komt ruimte en de zeilen gaan omhoog: het avontuur kan beginnen…! Pampus voor de boeg. Deze tocht kunt u boeken op 3, 10, 17, 24 en 31 juli. 

Natuur etmaal op landgoed Vredegoed Tienhoven

Tijdens dit 24 uur durende evenement, dat op 23 juli plaatsvindt, staan diverse natuuractiviteiten op het programma. Een workshop Bushcraft, eten uit de natuur, scharrelkids activiteiten voor het hele gezin, een vleermuizen- en uilentocht en Nachtvlinders spotten. We Slapen op strobalen of in de hangmat. In de ochtend is er een heerlijk Natuurontbijt. Verder zijn er een rondleiding door de schapenboerderij en eventueel het bezoeken van het streekmuseum. Het evenement vind plaats in en rond schapenboerderij Vredegoed.


 

 

VIS À VIS

Dit jaar speelt Vis à Vis de succesverlenging van de voorstelling EXIT.
Na het succes van de voorstelling in de zomer van 2015, zal Vis à Vis tot en met 17 juli 2016 terugkomen met EXIT naast het Almeerderstrand. Kijk hier waar nog plaatsen vrij zijn en koop direct je tickets.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest