Copy
De leukste uittips in Gooi & Vecht voor februari, met oa de Ladies Night bij JT, carnaval in Naarden en alle informatie over de voorjaarsvakantie.

 
  • Zilveren Camera 2015
  • Festival voor Nieuwsfotografie
  • Grannys Finest
  • Workshop Vogelsnacks maken
  • Carnavalsoptocht in Naarden
  • Ladies Night in JT
  • Muiderslot door de wol geverfd
  • Gooise wandelingen
  • Krokusvakantie
  • Dinnershow Pandora

Zilveren Camera 2015 in Museum Hilversum!

De Canon Zilveren Camera is de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland. Ieder jaar wordt de prijs uitgereikt voor de beste persfoto van het jaar.  Museum Hilversum toont t/m 28 februari de beste Nederlandse Nieuwsfoto’s en belangrijke nieuwsmomenten van het afgelopen jaar. Baanbrekend, rauw, verrassend, vertederend, kippenvel! 

 

Festival voor Nieuwsfotografie in Museum Hilversum
 

Van 6 t/m 20 februari is de eerste editie van het Festival voor Nieuwsfotografie. Een uniek inspiratiefestival voor de fotoliefhebber over de actuele ontwikkelingen in de nieuwsfotografie. Met lezingen, film, een Medialab, een Meet & Greet en nog veel meer. 

Granny’s Finest in het Huizer Museum

 

De mooie producten van het sociale breimerk Granny’s Finest zijn te zien in de tentoonstelling in het Huizer Museum. Een aantal middagen zijn de Granny’s Finest uit Huizen zelf in het Huizer Museum aanwezig en kan iedereen met een breivraag hier terecht. Zij vertellen graag over hun breiactiviteiten en laten graag zien wat ze aan het maken zijn. Kijk voor meer informatie op onze website.

Workshop Vogelsnacks maken in 's Gravenland

 

Wilt u de vogels een handje helpen de winter door te komen? Kom dan op 3 of 4 februari naar de Workshop Vogelsnacks maken in Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek en maak de lekkerste vogelhapjes.

Carnavalsoptocht in Naarden

 

Op 6 februari is de jaarlijkse carnavalsoptocht in Naarden , een grootse jaarlijks terugkerende optocht die door de straten van Naarden zal trekken. Tijdens de optocht kunt u zich vergapen aan de ludieke gedachtegangen en prachtige creaties die voorbij komen.  

Ladies Night in JT Bioscoop Hilversum

 

Op 11 februari draait How To Be Single (Ladies Only) in JT Bioscoop Hilversum. Geniet van een heerlijk avondje uit met vriendinnen, inclusief een hapje, drankje en een goodiebag. Voor aanvang van de film kunt u bovendien even lekker shoppen bij verschillende kraampjes in de foyer. 

Muiderslot door de wol geverfd

 
Het Muiderslot staat dit jaar in het teken van wonen in de Middeleeuwen. Tijdens de voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 6 maart strijkt er een Middeleeuwse herderin met haar schapen rond het kasteel neer. Bezoekers kunnen kennis maken met het herdersleven en de fijne kneepjes van het schapenhoeden. Kijk voor meer informatie op VVVgooivecht.nl.

Gooise Wandelingen

 

Er zijn weer diverse wandelingen. Op 14 februari kunt u een wandeling maken langs de voorjaarsbloeiers op Boekesteyn in 's Graveland en is er een Valentijnswandeling langs de Loenderveense Plassen in Loosdrecht. Op 21 februari zijn er wandelingen in Naarden Vesting  door de tuinen van Nyenrode in Breukelen en kunt u een Erwtensoepwandeling maken op Pinetum in Blijdenstein. Op 28 februari kunt u meedoen aan de excursie Trappen op de Berg  in Blaricum of u laten rondleiden door Landgoed Zonnestraal in Hilversum. Kijk voor meer informatie op VVVgooivecht.nl

De Krokusvakantie komt er aan

 

De kinderen kijken er al naar uit, een hele week vrij. En ze hoeven zich niet te vervelen. Creatieve, muzikale en sportieve activiteiten vindt u op  http://bit.ly/voorjaarsvakantie-2016 Geen saaie dingen hoor! Wat dacht u van de familiemusical De Circusbaron van Suske & Wiske, radio maken in Museum Hilversum, uilenballen uitpluizen in 's Gravenland en nog veel meer. Fijne Krokusvakantie! 
 
Dinnershow Pandora

 

Kom dit voorjaar naar de Dinnershow Pandora in Studio21 Hilversum! Laat je verrassen door een spetterende show vol top entertainment. Geniet samen met vrienden, familie of collega's van een overheerlijk 3- of 4- gangen diner. All inclusieve vanaf 78 euro per persoon. Boek snel op www.dinnershow.nl  

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest