Copy
De leukste uittips in Gooi & Vecht en een aantrekkelijke kortingsactie! U leest er alles over in deze nieuwsbrief.

 
  • Eerste officiële GeoTour van Nederland
  • Vechtse Vlaggetjesdag
  • Koningsdag: Gooi & Vecht viert feest
  • Alles voor kids in de meivakantie
  • Moederdag, uitjes voor het hele gezin
  • Dinnershow 21 on Air stopt
  • Kortingsactie Greenjoy 
Eerste officiële GeoTour van Nederland geopend in Gooi & Vecht
De Garden of Amsterdam GeoTour is de eerste officiële GeoTour van Nederland en gebaseerd op geocaching, een avontuurlijk schatzoekspel met uw smartphone. Via de Geocache App gaat u op zoek naar schatten in de vorm van verstopte minicontainers. Ze liggen verstopt dichtbij andere 'schatten' in Gooi & Vecht. Alle informatie over routes, de GeoTour Garden of Amsterdam en spelregels vindt u op onze website.
Vechtse Vlaggetjesdag
Op 26 april opent de burgemeester van Stichtse Vecht het vaarseizoen op Buitenplaats Geesberge in Maarssen. Een perfecte middag voor het hele gezin om van een klein (gratis) vaartochtje te genieten, te struinen op de streekmarkt of de verschillende boten te bewonderen. Ook de fietsboot meert aan. Uiteraard zijn er lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar en dragen muzikale optredens bij aan de gezellige sfeer.
Koningsdag: Gooi & Vecht kleurt oranje op 27 april
Zoals elk jaar wordt Koningsdag weer uitbundig gevierd in onze regio. In elk dorp en elke stad is er deze dag wel een (kinder)vrijmarkt, braderie of kermis. In Hilversum strijkt ook het circus weer neer. En met onder andere Spoorpop in Bussum ontbreekt ook de live muziek niet op deze koninklijke dag. Twee opvallende events willen we nog noemen: de Badeendrace in Maarssen en het ringsteken in cabrio in Laren! Kijk voor alle feestelijke activiteiten op Koningsdag in Gooi & Vecht op onze website
Alles voor kids in de meivakantie
De kinderen hebben lekker twee weken vakantie! Alle musea, kastelen en attracties in de regio ontvangen u graag en veelal worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo kunt u dagelijks (behalve Koningsdag) terecht bij Sportcentrum de Zandzee, wordt u bij het Muiderslot rondgeleid door junior gidsen en zijn er piraten op Pampus! Vergeet u ook de Nationale Molendagen op 9-10 mei niet.
Meer ideeën vindt u in de Gooi & Vecht Kidsgids, verkrijgbaar bij de VVV's en natuurlijk via de webshop!
Moederdag, uitjes voor het hele gezin
Een keer per jaar worden onze moeders extra in het zonnetje gezet. Een gezellige dag met het hele gezin is vaak favoriet. Dus naast een mooie ruiker of doos bonbons kunt u ook voor een heerlijke high tea in Naarden terecht. Of wat dacht u van high tea met vaartocht erbij vanuit Weesp of Maarssen? Boek een voorstelling bij Spant! in Bussum of geniet bij Pinetum Blijdenstein in Hilversum. Volop keuze in onze regio, een fijne Moederdag voor iedereen!
Dinnershow 21 On Air stopt

Nog heel even… en 21 On Air stopt. Maar voor het zover is, pakken we nog tot 20 juni groots uit! U heeft nu nog de kans om te genieten van deze sensationele show. Al 100.000 bezoekers gingen u voor! Boek snel via www.dinnershow.nl/tickets
 
Kortingsactie Greenjoy fluistersloepverhuur
Varen op de Loosdrechtse Plassen in een fluistersloep bestaat al lang. Uniek bij Greenjoy is dat u na een online reservering op hun website via sms uw huurtijd aan- en uitzet. Ook kunt u tot het laatste moment reserveren en een sloep huren is al mogelijk vanaf 2 uur. Greenjoy bedacht voor onze lezers een leuke introductiekorting! Met de actiecode: WELKOM-VVV-E10 ontvangt u meteen 10 euro korting op uw reservering. Wees er snel bij, want dit geldt voor een beperkt aantal reserveringen.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest