Copy
Een uitgebreide nieuwsbrief voor toeristische ondernemers in de regio Gooi & Vecht. Dit keer vragen we ook uw bijdrage voor verschillende (her)uitgaven voor het komende seizoen!
  • Terugblik Cross Leisure Cafe 2015
  • Uw vermelding in de digitale vergadergids
  • 'Meevaren 2015', kloppen uw gegevens nog?
  • Zomerse evenementen kalender,
    meldt uw activiteiten gratis aan!
  • Uitnodiging opening GeoTour
  • Transitie van de binnenstad, themabijeenkomst
  • Partnerpromotie via de nieuwsbrief voor bezoekers!
Terugblik Cross Leisure Cafe 

Dinsdag 25 maart is tijdens het jaarlijkse Cross Leisure Cafe de zevende TOP in de regio geopend door wethouder Anne Marie Kennis van de gemeente Blaricum. Eerder deze maand zijn de TOP's bij Slot Zuylen en bij Vliegveld Hilversum geopend. Het TOP netwerk zal dit jaar nog verder uitgebreid worden met een drietal punten; een bij de Maarsseveense Plassen, een bij het station in Breukelen en de derde in de gemeente Wijdemeren.

Tijdens het Cross Leisure Cafe in restaurant 't Meenthuis hebben wij (RBT/iTRovator) onze plannen voor 2015 nader toegelicht.

 
 Ook was er een presentatie van Roeland Tamelink over het 'allernieuwste nieuwe winkelen' en heeft Rinkje Tromp van Toerimse Flevoland verteld over de promotie van de Randmeren. Heeft u het Cross Leisure Cafe gemist? U vindt de verschillende presentaties  op de site van iTRovator, www.itrovator.nl.
Uw vermelding in de digitale vergader- en congresgids

Eind april volgt een update van de digitale vergader- en congresgids. U vindt deze gids via deze link. Is u bedrijf nog niet opgenomen in deze uitgave? Wilt u uw vermelding aanvullen of aanpassen? Laat het ons weten door voor 10 april een mail te sturen naar marketing@gooivecht.nl.
Zomerse evenementen!

Vergeet u niet uw activiteiten en evenementen voor de zomerperiode aan te melden? Binnenkort wordt de zomerse kalender Gooi &Vecht samengesteld. Een handig overzicht met alle activiteiten in de regio gedurende de zomerperiode. Aanmelding van evenementen, ook voor publicatie op de verschillende VVV-sites kan via het inschrijfformulier dat u via deze link vindt.
 
Voor extra exposure kunt u uiteraard kunt u ook ook adverteren in deze bewaaruitgave. U vindt alle informatie via deze link. Partners krijgen een aantrekklijke korting! 
De oplage van deze kalender is 10.000 en deze zal breed verspreid worden bij de VVV's, attracties en verblijfsaccommodaties in en rond de regio!
Meevaren, alle mogelijkheden in Gooi & Vecht op een rij!

Het vaarseizoen komt er weer aan en ook de brochure 'meevaren in Gooi & Vecht' krijgt een update. Dit keer wordt het complete overzicht van de 'meevaar'-tochten digitaal uitgegeven. Graag ontvangen wij van u voor 15 april (marketing@gooivecht.nl) de exacte tijden en prijzen van uw vaarten zodat wij deze correct kunnen vermelden.
Uitnodiging: opening 'The Garden of Amsterdam Geo Tour'
Graag nodigen wij u mede namens iTRovator uit op 21 april aanstaande uit de opening van de nieuwste attractie van de regio Gooi & Vecht: ‘The Garden of Amsterdam GeoTour’. De opening vindt plaats in het Vestingmuseum in Naarden.

 
The Garden of Amsterdam GeoTour is een overkoepelend geocaching spel voor de (inter)nationale toerist. 24 schatten (ook wel geocaches genoemd) zijn aaneengeregen tot een meerdaagse ontdekkingsreis. Het is de officiële internationale GeoTour, de eerste in Nederland!  Het spel brengt de bezoeker naar de meest bijzondere bezienswaardigheden van de regio, zoals het Vestingmuseum, waar men een schat moet zoeken.
Het project is geïnitieerd door iTRovator en bestaat uit een samenwerking tussen iTRovator, het RBT Gooi & Vecht, Natuurmonumenten en de gezamenlijke gemeenten van de regio. Het project vormt een belangrijk uitvoeringsonderdeel van het iTRovator programma ‘Gooi & Vecht, Park van de Toekomst’ en het project Amsterdam Bezoeken, Holland Zien.

Wilt u aanwezig zijn bij de opening op 21 april? Registreer uzelf dan op www.itrovator.nl of stuur een e-mail naar info@itrovator.nl
Locatie:        Vestingmuseum Naarden, Westwalstraat 6, 1411 PB  Naarden
Datum:          21 april 2015
Tijd:               Inloop: 15.45 uur, aanvang 16.00 uur
Duur:            Circa 1,5 uur met afsluitende borrel
 
Meer informatie: bij Sander Geleedst, tel.06-11364661 of s.geleedst@itrovator.nl
 
Uitleg over de GeoTour
De Garden of Amsterdam GeoTour is het ultieme geocaching spel waarbij je punten gaat verzamelen op een speciaal paspoort door 24 schatten te zoeken via een smartphone met geocaching app of GPS apparaat. Voor iedere schat die gevonden wordt, ontvangt men 1 punt. Als men het benodigde aantal punten heeft dan kan men een ‘GeoCoin’ winnen. Dat is een echte Geocachers prijs. Om het spel uit spelen, moeten er bonuspunten verdient worden. Deze bonuspunten kunnen verzameld worden door geld te besteden bij aangesloten toeristische bedrijven. Door te eten of drinken bij cafés en restaurants, te slapen bij hotels en door attracties te bezoeken die deelnemen aan deze GeoTour.
Transitie van de Binnenstad, uitnodiging themabijeenkomst VVV Nederland

Ondernemers in binnensteden en dorpscentra staan onder druk, dat besef is inmiddels overal doorgedrongen. Koopavond betekent niet meer de vanzelfsprekende gezellige drukte van 10 jaar geleden. Winkels sluiten en lege winkelpanden laten een gat vallen in het straatbeeld.

Het consumentengedrag is fundamenteel veranderd: het aanbod van binnensteden sluit niet langer aan op de vraag. De economische crisis en online shoppen zijn er allemaal debet aan dat dorpscentra en binnensteden onder druk staan.

Aan de andere kant wordt funshoppen een steeds belangrijker deel van de vrijetijdsbesteding. Marketeers en vastgoedeigenaars beseffen dat en positioneren binnensteden steeds meer als eigenstandige destinaties. Zo groeien de werelden van retail en destinatiemarketing steeds meer naar elkaar toe.

De ontwikkelingen gaan snel en dat betekent aanpassingsvermogen om de kansen die zich voordoen te pakken. Aanpassingsvermogen van gemeenten, van vastgoedeigenaars en ook van u als marketeers van VVV’s, binnensteden en destinatie/citymarketingorganisaties. Hoe organiseer je samen de transitie? Welke partijen zijn daarbij van belang en hoe veranderen hun rollen? Welke toegevoegde waarde bieden VVV/Destinatiemarketingorganisaties. En wat is de betekenis en waarde van het VVV-merk hierin?

U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst op 16 april a.s. 

Programma

13.15 Inloop met lunch.

14.00 Rupert Parker Brady en Markus Konings: Samenwerken aan destinatie binnenstad.

15.00 Roeland Tameling, Promotie Veenendaal. Retail en citymarketing, samenwerking in de praktijk.

15.45 Afsluiting en borrel.

Locatie

Museum Speelklok | Steenweg 6 | 3511 JP Utrecht

U kunt uzelf aanmelden door een mail te sturen naar marketing@gooivecht.nl

 

Nieuwsbrief consumenten

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief naar consumenten met uittips in de regio. Pluspartners kunnen hun activiteiten gratis onder de aandacht brengen van ruim 1200 ontvangers van deze nieuwsbrief. Wilt u vermeld worden in de nieuwsbrief van mei? Stuurt u dan voor 20 april een mail naar marketing@gooivecht.nl U vindt de vorige nieuwsbrieven via deze link.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest


unsubscribe from this list    update subscription preferences