Copy
Het laatste nieuws van het RBT Gooi & Vecht!
  • Sloepennetwerk Gooi & Vecht, doet u mee?
  • Gezamenlijke deelname 50+ beurs
  • De evenementenkalender is uit!
  • Een zomerse Gooi & Vecht Social media campagne
  • Uw tip of aanbieding in de nieuwsbrief voor consumenten?
  • Onze plannen voor het najaar
Sloepvaren in Gooi & Vecht

Om het onlangs geopende (en zeer succesvolle) sloepennetwerk extra te promoten komen zeer binnenkort een (gratis te verspreiden) A3 kaart met het complete sloepennetwerk en de brochure 'Sloepvaren in Gooi & Vecht', in print uit. 

Wilt u adverteren op of in een van deze twee uitgaven? Laat het ons vóór 25 juni weten! De details vindt u via deze link!

 
Deelname 50+ beurs
De gemeente Huizen heeft aangegeven interesse te hebben naar de 50+ beurs te gaan in september. Via deze weg willen wij inventariseren of andere gemeenten/bedrijven willen aansluiten zodat we gezamenlijk een Gooi & Vecht stand kunnen realiseren. 
Heeft u interesse in deelname, wilt u dan contact met ons opnemen via marketing@gooivecht.nl. Afhankelijk van de belangstelling kunnen we de kosten per deelnemer vaststellen.
Zomerkalender 2015
Heeft u 'm al ontvangen? Deze week is de GRATIS zomerkalender verspreid onder alle ondernemers in de regio. In vorige nieuwsbrieven hebben we u gevraagd uw zomerse activiteiten bij ons aan te melden. Wij hebben deze gebundeld in een handig overzicht voor de recreanten in de regio!

De kalender is natuurlijk verspreid in onze eigen regio, maar ook in de stad Utrecht en in de provincies Noord-Holland en Flevoland. Bovendien is de kalender ook digitaal eenvoudig te lezen via deze link! U kunt 'm uiteraard ook delen via Social Media, graag zelfs.

 
Zomerse Social Media campagne

We zijn te vinden op Facebook, Twitter, Pinterest en Issuu. Wilt u uw evenement of organisatie extra onder de aandacht brengen? Heeft u een aantrekkelijk zomers arrangement dat u via onze Social Media kanalen wilt promoten? Neemt u dan vooral contact met ons op via marketing@gooivecht.nl
Nieuwsbrief consumenten
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief naar consumenten met uittips in de regio. Pluspartners kunnen hun activiteiten gratis onder de aandacht brengen van ruim 1200 ontvangers van deze nieuwsbrief.
Wilt u vermeld worden in de nieuwsbrief van juli, bijvoorbeeld met een aantrekkelijke vakantieactie? Stuurt u dan vóór 20 juni een mail naar marketing@gooivecht.nl U vindt de vorige nieuwsbrieven via deze link.
Nieuwe plannen
Nu de zomer voor de deur staat, zijn wij weer volop bezig met het najaar en de winteractiviteiten!
In het najaar zal vanuit provincie Noord-Holland campagne gevoerd worden om de Noord-Hollander zijn eigen provincie te laten (her)ontdekken. Hierin werken we nauw samen met Amsterdam Marketing en wij hopen natuurlijk zo ook de Noord-Hollandse toerist te kunnen interesseren voor een bezoek aan Gooi & Vecht.
In het najaar gaan we ook de inmiddels welbekende brochure met uittips opnieuw samenstellen. Deze brochure - waarvan er in totaal 100.000 gedrukt zullen worden - zal vanaf 2016 verspreid worden in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Daarnaast wordt deze brochure ingezet bij beurzen en grote publieksevenementen. 
U vindt de digitale versie van de meest recente wervingsbrochure via deze link. 
Winterkalender 2015

Na de enthousiaste reacties op de eerste winterkalender, gaan we ook in 2015 weer een evenementenkalender maken met alle winterse activiteiten in de regio. Meldt uw speciale evenementen tijdig aan voor de nieuwe uitgave 'Winter in Gooi & Vecht'! 
Heeft u speciale evenementen of acties voor uw klanten die u onder de aandacht wilt brengen d.m.v. een advertentie? Geef dit aan ons door vóór 10 september a.sLees hier alles over de advertentiemogelijkheden van de winterkalender 2015.
Wilt u adverteren in een van onze andere uitgaven of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via marketing@gooivecht.nl.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest


unsubscribe from this list    update subscription preferences