Copy
Nieuwsbrief nr. 79 - 29 april 2016
Nieuws
  Samenwerking therapeutische peutergroep Bartiméus en BrumBrum
Met ingang van 1 januari jl. is Bartiméus Hengelo een samenwerking aangegaan met BrumBrum in Delden. Het samenwerkingsverband stelt Bartiméus in staat om kinderen met een visuele beperking begeleiding te bieden die volledig op deze kinderen is afgestemd.
lees dit artikel
 
  Stagiairs Bartiméus 'On Air' bij Radio509
Op dinsdag 19 april a.s. komen stagiairs van Bartiméus Onderwijs uit Zeist weer naar de studio van Radio509 in Hilversum. Stagiairs Dion, Gertjan en Cornelis maken onder leiding van coaches van Radio509 zelfstandig een radioprogramma, dat aan het einde van de dag uitzendklaar moet zijn.
lees dit artikel
 
  PEP-dag voor persoonlijke effectieve presentatie bij Bartiméus Zeist
Hoeveel tijd besteed jij aan je uiterlijk? Straal jij uit wat je uit wilt stralen of twijfel je daarover? Wat voor indruk maak je? Kortom: hoe zit het met jouw Persoonlijke Effectieve Presentatie (PEP)? Bartiméus organiseert op woensdag 11 mei weer een PEP-dag voor ...
lees dit artikel
 
  Earcatch: zes telefilms met audiodescriptie
Vanaf zondag 24 april 2016 zendt de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) op zes zondagavonden een telefilm uit, voor het eerst mét audiodescriptie via de Earcatch app. Dus ook mensen met een visuele beperking kunnen het verhaal makkelijk volgen.
lees dit artikel
 Agenda
Hulpmiddelencafé bij Bartiméus in Deventer
donderdag 12 mei 2016

 
Geaccrediteerde bijscholing voor arbeidsdeskundigen
woensdag 18 mei 2016

 
Open Dag Zorgboulevard Rotterdam
zaterdag 21 mei 2016

 
NCL-middag bij Bartiméus in Zeist
woensdag 9 november 2016

 


Uitgelicht
  Feestelijke opening diagnostische polikliniek Bartiméus in Zeist
Op 20 april jl. werd Bartiméus Diagnostiek Visuele Aandoeningen in Zeist feestelijk geopend in het bijzijn van samenwerkingspartners en andere relaties uit het veld. Door de vernieuwde voorziening worden met name cliënten met zeldzame oogaandoeningen beter en sneller gediagnostiseerd.
lees dit artikel


Wist u dat...
 
Volg Bartiméus op social media