Copy
Nieuwsbrief nr. 78 - 30 maart 2016
Nieuws
  Inclusief Groep en Proson tekenen intentieverklaring tot samenvoeging
Op donderdag 24 maart is een intentieverklaring ondertekend tot de samenvoeging van de Sw-bedrijven Inclusief Groep en Proson, door respectievelijk Pieter den Besten, directeur a.i. Inclusief Groep en Jopie Nooren, voorzitter Raad van Bestuur Bartiméus, dat aandeelhouder is van Proson.
lees dit artikel
 
  Bartiméus op NOG-congres
Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 april 2016 vindt het Nederlands Oogheelkundig Congres plaats in het MECC in Maastricht. Iedere dag tussen 9.00 en 17.30 uur kunnen oogartsen, optometristen, TOA’s en orthoptisten kennis maken met de professionals van Bartiméus.
lees dit artikel
 
  Schaal voor emotionele ontwikkeling en het perspectief van de cliënt
Bartiméus organiseert in samenwerking met De Twentse Zorgcentra en FORTIOR het symposium 'Schaal voor emotionele ontwikkeling en het perspectief van de cliënt'. Het symposium vindt in Enschede plaats op donderdag 7 juli 2016 van 13.30 - 17.15 uur ...
lees dit artikel
 
  Bartiméus in bijlage van de Volkskrant
Op dinsdag 15 maart is een bijdrage van Bartiméus verschenen in de bijlage 'Het Brein' van de Volkskrant. 'Het Brein' is een katern waarin verschillende zorginstellingen en specialisten publiceren over onderwerpen als niet-aangeboren hersenletsel, dementie en kijktraining.
lees dit artikel
 Agenda
Huisartsbeurs Utrecht
zaterdag 2 april 2016

 
3-daagse training Energiemanagen in je werk
woensdag 6 april 2016

 
Dementietafel Nieuwegein
woensdag 6 april 2016

 
Informatiemarkt Almere
zaterdag 16 april 2016

 


Uitgelicht
  Bartiméus Inspiratiemiddag toegankelijkheid
Op 18 maart jl. organiseerde Bartiméus een inspiratiemiddag voor haar relaties. De middag in de Bartiméus vestiging te Ermelo stond in het teken van de ratificatie van het VN verdrag voor mensen met een beperking, Bartiméus vroeg haar relaties die middag mee na te denken over initiatieven die toegankelijkheid verbeteren op drie thema’s: ICT, openbare ruimte en werk.
lees dit artikel


Wist u dat...
  • Bartiméus actief is in Noord-Nederland? We werken daar veel samen met oogartsen en andere zorgpartners.
  • U vanaf begin april weer kunt genieten van de natuur en koffie en thee met iets lekkers in de Historische Moestuin?
Volg Bartiméus op social media