Copy
Melder alle betalingskort mere end klar!
Se mailen underlig ud? Vis den i din browser

Melder alle betalingskort klar!

Kære <<Navn>>

Klubmoduls meget omtalte betalingsløsning kører, og den kører godt! Der er mange hundrede klubber og foreninger der nyder glæden ved gnidningsfrie betalinger fra alle kendte betalingskort, gratis tilmed og vi kan melde om stor tilfredshed blandt alle der benytter løsningen.
 

Én betalingsløsning der modtager alle kort


Som tidligere beskrevet ønskede vi, at skabe en løsning der tog besværet og udgiften fra foreningen således, at alle foreninger, små som store kunne tage imod alle slags betalingskort fra medlemmerne uden at foreningen skulle betale en formue i administration og abonnementer for dette.

Det er ikke uden en hvis stolthed, at vi kan fortælle, at det er en succes - en overvældende succes. Alle klubber og foreninger tilknyttet Klubmodul kan idag med Klubmoduls Betalingsløsning tage imod betalinger fra medlemmerne med alle typer betalingskort såsom: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, MasterCard Debit, Diners og Eurocard med flere.
Læs mere her om Klubmoduls Betalingsløsning og få svar på meget.
 

Gratis for foreningen


Det er som nævnt gratis for foreningen og det koster ikke ekstra at anvende Klubmodul. Altså ingen udgifter til hverken transaktioner, indløsere eller gateways. Det er nemlig medlemmet der med et gebyr ved hver betaling sørger for at denne løsning er gratis for klubben eller foreningen. 
Betalingsløsningen er udarbejdet i samarbejde med NETS A/S, DIBS A/S og Nordea A/S.

Ninna herfra ringer i disse uger rundt til Jer alle for, at høre om alt er ok med Jeres Klubmodul. Ved samme lejlighed vil Ninna også tale med Jer om betalingsløsningen men der kan godt gå lidt tid inden hun når til Jer.
 

3 gode grunde til at benytte Klubmoduls betalingsløsning

  1. Foreningen sparer mange penge
  2. Det er en fair fordeling af udgifterne
  3. Stærk service at kunne tilbyde alle betalingskort

Hvis I allerede er klar til, at komme igang kan I klikke på den grønne boks herunder og udfylde formularen. I kan også ringe eller skrive til os hvis I gerne vil vide mere nu. 

 
Ja vi er klar til at komme igang med Gratis betalingsløsning
Det var alt for denne gang. Som altid er I meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål og ideer. Vi vil meget gerne høre fra jer.

Tak fordi I bruger Klubmodul

Med venlig hilsen
Team Klubmodul
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2015 Klubmodul ApS, Alle rettigheder forbeholdt.


frameld fra denne liste    opdater dine mail indstillinger