Copy
Klubmoduls instruktørkorps - hjælpen er nær!
Se mailen underlig ud? Vis den i din browser

Instruktørkorpset giver personlig vejledning!

Kære <<Navn>>

Klubmodul har en gruppe af personer - superbrugere i Klubmodul, tilknyttet det vi kalder vores Instruktørkorps. De er til for jer der har brug for hjælp udover den daglige email og telefonsupport vi I Klubmodul kan give. Vores seminarer er heller ikke altid dybdegående og personlige nok, og i de tilfælde er det en oplagt løsning at tage fat i en instruktør. Vi har en liste på vores hjemmeside der altid er opdateret med information om de enkelte instruktører såsom deres; styrker, kontaktinformation, foreningsrelationer og hvilke dele af landet de kører i. I tager selv kontakt til instruktøren og aftaler nærmere, de kommer meget gerne forbi og sidder med jer og løser jeres udfordring.

Se Instruktørkorpset her

 

Vi søger flere instruktører!


Instruktørkorpset består som nævnt af personer der alle kender Klubmodul ret godt, så godt, at man vil kalde sig selv superbruger. Er du det og kunne du tænke dig, at hjælpe andre klubber og foreninger med deres Klubmodul?
Det er langtfra alle der kan opretholde en fuldtidsstilling som instruktør, men der er nogle instruktører i korpset der tjener en ret god skilling:-) Du vælger selv hvilke opgaver du kan tage og hvor mange. Du vælger også hvilke områder af landet du er interesseret i, at køre i. 
Der er ingen krav som sådan, andet end du skal være god til Klubmodul, det vigtigste er egentlig at du gerne vil lære fra dig. Vi tager dig gennem en lille "test" og forbereder dig på, at være instruktør og vi sørger for at holde dig opdateret.
Hold dig endelig ikke tilbage, vi hører meget gerne fra alle der kunne være interesseret.

Skriv eller ring til Tina Kruse som er ansvarlig for instruktørkorpset, Tina svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

Tina Kruse - tina@klubmodul.dk - Tlf.: 35113639 tryk 2

 
Det var alt for denne gang. Som altid er I meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål og ideer. Vi vil meget gerne høre fra jer.

Tak fordi I bruger Klubmodul

Med venlig hilsen
Team Klubmodul
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2015 Klubmodul ApS, Alle rettigheder forbeholdt.


frameld fra denne liste    opdater dine mail indstillinger