Copy
Nyt nyt nyt – Skjul gebyret
Se mailen underlig ud? Vis den i din browser

Gebyr, eller ikke Gebyr?


Kære <<Navn>>

Klubmodul har som bekendt udviklet en ret så omfattende betalingsløsning der kort fortalt tillader alle klubber og foreninger med flere, at tage imod onlinebetaling fra alle typer betalingskort.

Det er som sagt gratis for foreningen, da det er det enkelte medlem der med et gebyr pålagt betalingen er med til at finansiere løsningen. Det betyder i praksis, at når et medlem kommer til en forenings hjemmeside og ønsker at betale for et kontingent eller en anden ydelse, præsenteres medlemmet for en pris der er pålagt et gebyr. Gebyrets størrelse er en fast pris på kr. 10,- ved alle beløb over kr. 100,- og kr. 0,50,- ved alle beløb under kr. 100,- Det ændres nu hvis man ønsker at skjule gebyret.
Gebyret er fastsat til 1,3% af beløbets størrelse. Er det derfor en pris på kr. 600,- vil prisen inklusive gebyr og afrunding blive kr. 608,-
Årsagen til at det ændres til en procentsats i stedet for en en fast pris er hensynet til rabatter der gives.
 

Test og dialog


En af de elementer der gik oftest igen i vores dialog med foreninger og medlemmer var det faktum at det var møgirriterende, at der kom et gebyr på prisen. Sagt med andre ord, medlemmerne klager over gebyret når de kan se det..

Vi ved godt at fragtfri levering og gebyrfri betaling fra Wupti.com ikke er ensbetydende med at direktøren ud af egen lomme betaler GLS eller PostDanmark for at levere vores nye strygejern.

Vi ved godt at den pris er lagt ind i produktets pris. Men det er også ok, for det ser bedre ud og føles mere rigtigt.
 

Nyt nyt nyt – Skjul gebyret


Derfor kan vi nu tilbyde at foreninger der kører med vores betalingsløsning kan vælge at skjule gebyret. Simpelthen “pakke” gebyret ind i prisen der vises på hjemmesiden.
Foreningen taster prisen ind som altid ved oprettelse af hold. Prisen der vises på hjemmesiden for medlemmer er automatisk pålagt de 1,3%. Se herunder:


Her tastes prisen på kr. 600,- ganske som vanligt

På hjemmesiden vises prisen nu med gebyret lagt ind i prisen som nu er kr. 608,-Med et trylleslag kan foreningen nu slippe for at være gebyrgribben og slippe for at skulle forsvare hvad der rent faktisk er en god ordning for medlemmerne.

Vi har udviklet et lille værktøj der vises ved prisfeltet ved holdoprettelser der giver mulighed for at “regne baglæns”. Hvis man ønsker at den pris der skal vises på hjemmesiden for medlemmer skal se mere venlig ud ala kr. 610,- i stedet for kr. 608,-.
I værktøjet taster man den pris man ønsker der skal vises og værktøjet viser herefter den pris man skal taste i prisfeltet.
Den opmærksomme læser vil også her kunne se at der er nyt design på vej i Klubmodul;-)

Alle der ønsker at have mulighed for at skjule gebyret kan blot skrive til os i supporten på support@klubmodul.dk

Hvis I allerede er klar til, at komme igang kan I klikke på den grønne boks herunder og udfylde formularen. I kan også ringe eller skrive til os hvis I gerne vil vide mere nu. 
 
Ja vi er klar til at komme igang med Gratis betalingsløsning
Det var alt for denne gang. Som altid er I meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål og ideer. Vi vil meget gerne høre fra jer.

Tak fordi I bruger Klubmodul

Med venlig hilsen
Team Klubmodul
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2015 Klubmodul ApS, Alle rettigheder forbeholdt.


frameld fra denne liste    opdater dine mail indstillinger