Copy
Gratis udvidelse, løb og indtægter
Se mailen underlig ud? Vis den i din browser

Gratis udvidelse, løb og indtægter

Kære <<Navn>>

Med den overskrift præsenterer vi denne udgave af nyhedsbrevet. God læsning:-)
 

Vagtplan


Vagtplan som desværre har været lidt, overset fra vores side er nu lagt ud som en gratis udvidelse, til alle der benytter Klubmodul. Vi kalder det en "beta version" da, vi meget gerne vil se og høre, lidt feedback fra de klubber der tager det i brug. Udvidelsen er ganske lovende, og vil i mange tilfælde kunne erstatte hvad mange klubber ellers benytter, af værktøjer til vagtplanlægning.Der er også til denne en lille video, se den her

Klubmodul støtter dansk løbs-App


Klubmoduls dedikerede team hjælper ikke kun danske klubber og foreninger, men støtter nu også Trusted Sport og kampagnen Jagten på Danmarks Bedste Løb. Trusted Sport er en ny dansk løbs-App, der giver dig mulighed for at finde de løb, der passer lige netop dig. Efter du har deltaget i et løb kan du rate og dele din løbsoplevelse med andre løbere.  
Trusted Sport er passionerede i deres arbejde for at fremme sport og fysisk aktivitet i Danmark. Med et fælles værdigrundlag er det helt naturligt for os at samarbejde med Trusted Sport i Jagten på Danmarks Bedste Løb, siger Jesper Weltstrøm, Klubmodul.dk.
Hvis du er løbsarrangør gør Trusted Sport det muligt for dig at oprette dit løbeevent direkte i App’en. Og ved at opfordre dine deltagere om at tage del i Jagten på Danmarks Bedste Løb, øger du opmærksomheden omkring dit løb og opnår social eksponering.
Upload dit løb til Trusted Sport, tag del i Jagten om Danmarks Bedste Løb og få dine deltagere til at dele deres løbsoplevelse!

Se mere på:
 

www.trustedsport.com


download GRATIS i App Store

Vores marketing rockstjerne Daniel har skrevet om markedspladsen på Klubmodul. Læs det her, nu og bliv klogere og rigere:-)


Der sker en del på Markedspladsen. Vi ruller et nyt opdateret design ud der tager hensyn, til de mange nye partnere og meget snart kan alle klubber og foreninger i hele landet være med, også selvom de ikke anvender Klubmodul. 

Interesserede, både klubber, foreninger og firmaer kan udfylde denne formular og vi kontakter jer. 
Det var alt for denne gang. Som altid er I meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål og ideer. Vi vil meget gerne høre fra jer.

Med venlig hilsen
Team Klubmodul
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2016 Klubmodul ApS, Alle rettigheder forbeholdt.


frameld fra denne liste    opdater dine mail indstillinger