Copy
Bonus til klubben!
Se mailen underlig ud? Vis den i din browser

Årets julegave idé - med bonus til jer!

Kære <<Navn>>

Jeg læste den rigtig gode historie om Nickolas i Svendborg der har udviklet et rigtig godt spil, et brætspil af den gode slags - Behind Football hedder det og går ud på at styre en fodboldklub:-)
Det er en virkelig god ide og et rigtig sjovt og godt spil.Jeg synes det var så god en idé, at det burde komme klubber og medlemmer til gode! Jeg fik fat i Nickolas og blev enig med ham om om at forsøge os med en model hvor I som klub kan få en bonus ved at henvise jeres medlemmer til spillet. Det er en kanongod julegave ide, og eftersom spillet ikke kommer ud i butikkerne i år, er der en god chance for at give noget unikt i gave i år.
 

Hvad tjener vi så?

Hver gang der sælges et spil til et af jeres medlemmer tjener I som klub kr. 40,-  vi opsamler alle registrerede salg og uddeler pengene til jer medio Januar 2016.

Det hele er klart, nemt for jer!

 
Vi har lavet en fin mailskabelon som I kan sætte ind I jeres mail i Klubmodul. I skal blot gøre følgende:
  1. Skrive Årets julegaveidé i emnefeltet
  2. Sæt skabelonen ind i mailen
  3. vælge alle medlemmer
  4. tryk send
Se her hvor nemt det er:-)og så bare vente på at vi sender jer en bonus. Skabelonen er komplet og klar til at sende med det samme. Vi hjælper jer gerne, ring eller skriv blot så klarer vi den for jer. Vi synes det er en god og sjov måde at kunne støtte klubben på med dette tilbud via en lidt utraditionel måde, vi håber at i støtter op om ideen.

På behindfootball.dk er der sat en webshop op hvor medlemmet kan købe spillet, der er også et felt der skal udfyldes med hvilken klub man vil støtte. Når medlemmet udfylder dette felt sørger vi for at i modtager jeres bonus.
Skabelonen og linket til hjemmesiden kan bruges flere gange og flere steder, jo mere I oplyser om dette tilbud og jo flere der klikker jo mere bonus til jer. Linket, historien og tilbuddet kan I med fordel placere flere steder, evt på jeres facebook sider, vi kommer meget gerne med lidt mere grafik i form af bannere og knapper i kan bruge de steder og på jeres hjemmeside.
Brug gerne dette link: http://bit.ly/1SXBObI

Unikt tilbud og en god historie!

Spillet kan ikke købes i nogle butikker og kommer altså ikke i julehandlen i år, så der er tale om et eksklusivt og unikt tilbud. Der er kun 5000 spil til salg i år, så det er med at slå til nu.

Kort fortalt så kom Nickolas Jansen som var SFO leder og træner/ildsjæl i fodboldklubben i Svendborg på den gode ide til spillet over et par år. Da han mente han var klar til at producere spillet fik han kontakt med en lokal erhvervsmand, Erik Skjærbæk der med det samme synes det var en god idé og gerne ville hjælpe. Nu er der landet 5000 spil og mange flere på vej til næste år!

I kan eventuelt læse og se mere om den gode historie her på TV2 Fyn
Dette er en mail sendt til klubben som et led i et enkeltstående bonusprogram. Der er ingen forpligtelser til at gøre brug af dette tilbud. For god ordens skyld skal det nævnes at Klubmodul ApS modtager en provision for hvert solgte spil.

Spørgsmål med mere må i meget gerne sende til Jesper Weltström som kan træffes på
email jesper@klubmodul.dk eller telefon 35113639

Tak fordi I bruger Klubmodul! Og glæd jer til flere kommende tiltag der gavner jer økonomisk!

Med venlig hilsen

Jesper Weltström, co-founder af Klubmodul

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2015 Klubmodul ApS, Alle rettigheder forbeholdt.


frameld fra denne liste    opdater dine mail indstillinger