Copy
Regnskabsseminar på onsdag - Kolding
Se mailen underlig ud? Vis den i din browser

Børst regnskabs evnerne af!

Kære <<Navn>>

Er du og dine kollegaer der benytter Klubmodul helt opdateret i regnskabets snørklede veje og kroge?
Fortvivl ej, der er seminar i Kolding på onsdag og der er ledige pladser!

Regnskabsseminaret har eksterne undervisere på der alle har en baggrund som regnskabskyndige. De er alle i stand til at svare på spørgsmål inden for regnskab og bogføring. Faktisk så enten arbejder de med regnskab til hverdag eller underviser i det. De kan naturligvis også svare og hjælpe med spørgsmål til Klubmodul.
Regnskabsseminaret henvender sig primært til kassereren og/eller den regnskabsansvarlige i foreningen. Der bliver gennemgået klubmoduls bogføring og regnskab og generelle regnskabsbegreber.

Husk at undervisning i dette regi i langt de fleste tilfælde refunderes af kommunen under folkeoplysningsloven. I får altid et bevis på deltagelse som også kan anvendes overfor kommunen til refusion.

 
Tilmeld dig her nu!
Der er seminarer hver måned i Kolding og Slangerup. Oversigten over kommende seminarer er opdateret og online nu og kan ses på denne side hvor I også kan tilmelde Jer online
Det var alt for denne gang. Som altid er I meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål og ideer. Vi vil meget gerne høre fra jer.

Tak fordi I bruger Klubmodul

Med venlig hilsen
Team Klubmodul
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2015 Klubmodul ApS, Alle rettigheder forbeholdt.


frameld fra denne liste    opdater dine mail indstillinger