Copy
Flere nye datoer til seminarer
Se mailen underlig ud? Vis den i din browser

Nye seminarer i Øst & Vest

Kære <<Navn>>

Er du og dine kollegaer der benytter Klubmodul helt opdateret? Er der mon kommet en ny bruger til, der ikke er helt kendt ud i alle krogene af Klubmodul endnu?
Fortvivl ej, hver måned er der faktisk seminar i både Kolding og Slangerup. Oversigten over kommende seminarer er opdateret og online nu og kan ses på denne side hvor I også kan tilmelde Jer online.
 

To typer seminar

Der er vores generelle seminarer der henvender sig til nye/nyere brugere af klubmodul, men som egentlig også fint kan overværes af rutinerede brugere. Det er et generelt seminar der kommer rundt om det hele, uden at gå hen over hovedet på nye brugere. Der er naturligvis altid mulighed for at stille spørgsmål og er der tid og stemning for det løser vi gerne konkrete udfordringer.

Regnskabsseminaret har eksterne undervisere på der alle har en baggrund som regnskabskyndige. De er alle i stand til at svare på spørgsmål inden for regnskab og bogføring. Faktisk så enten arbejder de med regnskab til hverdag eller underviser i det. De kan naturligvis også svare og hjælpe med spørgsmål til Klubmodul.
Regnskabsseminaret henvender sig primært til kassereren og/eller den regnskabsansvarlige i foreningen. Der bliver gennemgået klubmoduls bogføring og regnskab og generelle regnskabsbegreber.

Husk at undervisning i denne regi i langt de fleste tilfælde refunderes af kommunen under folkeoplysningsloven. I får altid et bevis på deltagelse som også kan anvendes overfor kommunen til refusion.

 
Se kommende seminarer og tilmeld her
Vi søger en ny medarbejder til supportteamet i Kolding. Er det noget for dig eller kender du en?
Se
stillingen her.
Det var alt for denne gang. Som altid er I meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål og ideer. Vi vil meget gerne høre fra jer.

Tak fordi I bruger Klubmodul

Med venlig hilsen
Team Klubmodul
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2015 Klubmodul ApS, Alle rettigheder forbeholdt.


frameld fra denne liste    opdater dine mail indstillinger