Copy
Pressemeddelelse fra Dansk Sejlunion
Læs pressemeddelelsen i din browser

Rindom holder tredjeplads før finaledagen

For anden dag i træk havde Anne-Marie Rindom en blandet dag ved Laser Radial-VM i Australien. Hun bevarer tredjepladsen - men et titelforsvar fortoner sig.

Anne-Marie Rindom er på tredjepladsen forud for fredagens tre sidste og afgørende sejladser ved VM for Laser Radial i Melbourne, Australien.

Torsdag blev Rindom noteret for en lidt blandet 20, 14, 4-serie. Hun var dog kun én blandt mange i feltet med store udsving i placeringerne. Således havde den suverænt førende hollænder, Marit Bouwmeester, placeringer mellem 1 og 24, hvilket samlet set vidner om en dag med vanskelige forhold for sejlerne.

Overhalet af træningspartner
Rindoms norske træningspartner, Line Høst, leverede dagens bedste præstation med en 6, 5, 3-serie. Det rykker hende op på en samlet andenplads - foran Rindom, der bevarer tredjepladsen, men er tæt forfulgt af en håndfuld konkurrenter på de næste pladser.

VM slutter fredag med tre planlagte sejladser. OL-guldvinder Bouwmeester, der dominerede Radial-klassen i en årrække - indtil hun i 2019 blev overhalet af Rindom - ligger klart i front. Hun er mere end 30 nettopoint foran danskeren, hvis titelforsvar dermed fortoner sig.

Til gengæld er alt helt åbent om de to øvrige podiepladser, hvor mindst fem sejlere er med i et tæt opløb.

Munch faldt tilbage
Feltets anden dansker, Anna Munch, havde en tung dag i Melbourne. Hun indledte med placeringer som 13 og 40, inden hun blev noteret for tyvstart i sidste sejlads. Samlet glider Munch tilbage fra 22. til 30. pladsen i den samlede stilling.
 
Resultater fra VM
Aktuelle resultater og stillinger fra VM  

Billeder 
Pressebilleder af sejlerlandshold, sportschef og trænere
Aktuelle VM-billeder kan hentes HER

Følg sejlerlandsholdet
Løbende nyheder og resultater på Facebook 

Pressekontakt 
Thomas Jacobsen, sportschef, +45 2916 0920 
Flemming Ø. Pedersen, presseansvarlig, +45 2618 7450

 

Use your own custom HTML