Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk hem in uw browser.
kom naar de

inspiratiesessies
Start intro

Beste <<Voornaam>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij graag over ontwikkelingen en diensten van APPR. Kunnen we wat voor je betekenen?
Bel ons op 035 694 28 78 of stuur een mail.

 

Image
Start bericht
Categorie Media

daar komen de robots (not)


De robot krijgt niet zomaar voet aan de grond in Nederland en zeker niet in de schoonmaaksector. Dat zegt arbeidssocioloog Fabian Dekker van de Erasmus Universiteit Rotterdam in ons vakblad Professioneel Schoonmaken (PS 4). Robotisering is een veelbesproken onderwerp in de sector, maar van een echte doorbraak lijkt nog geen sprake. Hoe gaat dit bij andere sectoren in Nederland? Wanneer is een sector “klaar” om robotisering te accepteren? Lees het artikel.
 
Lees het vakblad Professioneel Schoonmaken online
Image
Start bericht
Categorie Communicatie

ivoren kruis


Een gezonde mond is de wens van iedereen. Het Ivoren Kruis speelt een belangrijke rol op het gebied van preventie en voorlichting in de mondgezondheid. Vanaf januari wordt het Ivoren Kruis ondergebracht bij APPR. Naast verenigingsmanagement en leden- en financiële administratie, verzorgen wij vanaf januari de communicatie voor het Ivoren Kruis.
 
Image
Start bericht
Categorie Secretariaten

inspiratiesessies bij appr in naarden


APPR organiseert in samenwerking met het Bestuurderscentrum diverse bijeenkomsten. Je bent van harte welkom deze sessies bij te wonen. De Inspiratiesessies worden goed bezocht en beoordeeld. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 15 personen, dus meld je snel aan.
Image
Start bericht
Categorie Communicatie

Congrestijd


APPR organiseerde afgelopen woensdag voor de dealers en relaties van de Vereniging van Citroën en DS Contractanten (VCDCN) de jaarlijkse dealerdag. Een volledig verzorgde dag/avond vond plaats in Rotterdam, bij de Markthal en Hotel New York.

Ook het hoogtepunt van het jaar voor Vexpan staat voor de boeg. Op donderdag 13 oktober a.s. vindt het Vexpan Nationaal Parkeercongres plaats. Een niet te missen evenement voor de parkeerwereld. Een inspirerend programma, waarover volop wordt gecommuniceerd via Twitter, LinkedIn en in Vexpansie.
 
Lees meer over evenementen
Image
Start bericht
Categorie Secretariaten

VCA-examens in naarden
 

Sinds het voorjaar is Instituut CEC, via onze partner HBB, bij ons gevestigd, een erkend VCA-examencentrum. De splinternieuwe examenzaal maakt het mogelijk om op elke werkdag het VCA-examen te behalen. VCA-certificatie wordt veel gevraagd in onder andere de bouwbranche en toont aan dat men veilig kan werken en rekening houdt met het milieu en gezondheid. Op dit moment adverteren we lokaal (regio Gooi en Vechtstreek) om kenbaar te maken dat men bij ons vijf dagen in de week terecht kan voor het afnemen van VCA-examens.
 
Zie voor meer informatie www.instituutcec.nl
Image
Start bericht
Categorie Communicatie

25 tips voor meer succes met social media bij events en congressen
 


Komende weken worden 25 praktische tips uit het boek van Gerrit Heijkoop “Trending Topic, we moeten iets met social media #MaarWat” kort en bondig uitgelicht op Facebook, Twitter en Instagram.
In dit artikel vind je alle tips verzameld terug; dit artikel zal de komende weken dus steeds verder groeien.
Spreker, auteur en social media expert, ‘Mr. Red Sneakers’, Gerrit Heijkoop verzorgt tevens de Inspiratiesessie: We moeten iets met social media, maar wat?
op maandag 7 november a.s. bij ons op kantoor in Naarden.
 
Start bericht
Categorie Media

Onlangs verschenen

 
 
 

Categorie Communicatie

volg ons op twitter

Ons nieuws in 140 tekens. Blijf op de hoogte en volg ons op @APPRNaarden
Volg ook onze LinkedIn- en Facebookpagina.

sep
APPR BV GOOIMEER 4 – 15 1410 AC NAARDEN (035) 6942878 info@appr.nl
Twitter Facebook LinkedIn

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u als relatie bekend bent bij APPR.

Mocht u het niet op prijs stellen deze nieuwsbrief te ontvangen,
dan kunt u zich via deze link afmelden.