Copy
Nieuwsbrief DD&D | Najaar 2012

Uitbreiding nieuwe media

Webshops | Websites | Apps
Printscreen van de webshop


Webshops

Webshops voor MKB'ers en zelfstandigen hoeven niet complex en duur te zijn. Daarom biedt DD&D nu een speciaal webshoppakket, waarbij gebruik wordt gemaakt van OpenCart. U betaalt slechts € 695,- voor dit basispakket, met de belangrijkste elementen en functionaliteiten voor een goed vindbare en makkelijk te onderhouden webshop.

Link naar het webshopvoorbeeld

Meer info over het webshoppakket (pdf) en de specificatielijst met functionaliteiten (pdf).


Wilt u verdere informatie over dit pakket of een afspraak maken, bel of mail ons via 06-20586763 of info@ddend.nl.

Restyling Website

We zijn achter de schermen druk bezig met de restyling van onze website. Zodat nog beter naar voren komt waarvoor wij staan, wie we zijn en wat we doen.
Vindbaarheid, zichtbaarheid en duidelijkheid zijn belangrijk voor een onderneming. Voldoet uw website daaraan? Of is uw website ook aan een restyling toe?
Wij helpen u graag!
scorecard app printscreen

Apps in ontwikkeling

Apps, mobiele applicaties voor smartphones en tablets, ontwerpen, bouwen en implementeren wij bij onze klanten. Heeft u al overwogen om een app te laten bouwen? U kunt namelijk met een app heel veel smartphone- en tabletgebruikers bereiken, een groep die steeds meer toeneemt. Momenteel beschikken wij over een aantal app-concepten in de golf-, event- en beautybranche. De golf-app richt zich op het bijhouden van een scorecard via een app. Voor de beautybranche zijn we bezig met afspraken-apps. Wij adviseren u graag over welke app u kunt inzetten, als onderdeel van uw communicatiemix.
SPM-Group

Vernieuwde websites in de lucht

Onlangs zijn diverse websites, waaronder die van SPM-Group en Stichting Moed, door ons vernieuwd. Graag delen wij met u het uiteindelijke resultaat.
Interne verhuizing

Wij hebben een grotere ruimte in hetzelfde pand betrokken.
Kom een keertje langs!


Copyright © 2012 DD&D | All rights reserved

Zweedsestraat 8a14
7418 BG Deventer

info@ddend.nl
www.ddend.nl