Copy
DD&D nieuwsbrief december 2012
Nieuwsbrief december 2012
Nieuwe website
De nieuwe website van DD&D is in de lucht. Wij zijn er zelf erg blij mee. Ontdek de nieuwe indeling, onderwerpen en ons uitgebreide dienstenpakket. Wat vindt u ervan? Uw feedback stellen wij op prijs. Is uw huidige website ook aan een opfrisbeurt toe of wilt u een nieuwe site laten bouwen? Ter inspiratie vindt u hier nog meer websites gebouwd door DD&D.
Corporate identity
Op onze site hebben wij corporate identity een prominente plek gegeven, omdat wij ons meer willen onderscheiden en profileren op dat vlak. Zichtbaarheid, vindbaarheid en herkenbaarheid, daar draait het om. Juist in moeilijke tijden is het belangrijk om vast te stellen als onderneming wie je bent, waar je voor staat en hoe je dat je overbrengt. Terug naar de basis van je bedrijf. Wat zijn je kernwaarden die in de bedrijfscultuur terug te vinden zijn? Wat is de visie en strategie van je organisatie? DD&D helpt en adviseert u graag bij het vaststellen van uw corporate identity en de vertaalslag naar presentatiemiddelen.

Portfolio
DD&D heeft onlangs de websites van EnergieRijk Voorst en Longhouses opgeleverd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de websites van ZLI en Meesterlijk Geschikt

Ook zijn er diverse banners ontworpen.In december hebben wij een speciale banneraanbieding.

Een deel van ons portfolio staat al op de nieuwe website. Binnenkort vindt u daar meer voorbeelden om een indruk te krijgen van onze diensten en klanten.

LinkedIn
Twitter
Pinterest
Bezoek onze website
Nieuw: gratis ABC* minuten
Wat zijn uw plannen voor 2013? Weet u hoe u die gaat uitvoeren? Wat u wilt, wenst of doet, communicatie en presentatie zijn daarbij essentieel. De kunst is communicatie, communicatie is kunst. Beheerst u die kunst of kunt u wel wat informatie of hulp gebruiken op ontwerp-, digitale media- of communicatie-gebied?
DD&D stelt u in de gelegenheid om op donderdag 20 december tussen 14.00 en 16.00 uur naar het eerste ABC-spreekuur bij DD&D te komen. lees verder

* Algemene BedrijfsCommunicatie
Diensten
Onze diensten zijn in de hoofdcategorieën Communicatie, Digitale Media en Grafisch Ontwerp onderverdeeld. Wij kunnen u van concept tot realisatie van dienst zijn, van advies tot uitvoering, van plan tot product of middel. Uiteraard doen wij dat in nauwe samenwerking met u, op persoonlijke, betrokken wijze.
Het team van DD&D wenst u
prettige kerstdagen en een
succesvol, onderscheidend 2013!
Copyright © 2012 DD&D , All rights reserved.

Onze e-mail is:
DD&D
Oude Apeldoornseweg 41
FizzionParc – Oak Building
Apeldoorn, GE 7333 NR
Netherlands

Add us to your address book
Wilt u in de toekomst geen nieuwsbrief meer ontvangen?
klik hier om uit te schrijven