Copy
Nieuwsbrief van Stichting Geefeenkoe.nl, mei 2020

U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich via onze website hebt aangemeld voor updates, of omdat u een donatie hebt gedaan aan onze stichting.

Geef een voedselpakket! De COVID-19 pandemie heeft nog steeds de hele wereld in zijn greep. In Kirgizië zijn er eind maart zeer strenge maatregelen genomen om het coronavirus in te dammen. In onze vorige nieuwsbrief heeft u daarover kunnen lezen. Het goede nieuws is dat in het gebied waar Geefeenkoe.nl actief is, de oblast Talas, nog steeds niemand positief getest is. Toch zit een groot aantal gezinnen daar nu wel flink in de problemen door het coronavirus. Veel mensen in de oblast Talas hebben een baan in een andere regio en mogen niet naar hun werk reizen. Dat betekent meteen dat ze geen inkomen hebben, bij gebrek aan een vangnet zoals wij dat in Nederland hebben. Gezinnen die leven van het geld dat ze krijgen van familieleden uit Rusland, ontvangen niets omdat daar vrijwel alle arbeidsmigranten werkloos zijn geworden als gevolg van de anti-coronamaatregelen.
 
Inmiddels zijn er in Kirgizië in bijna alle oblasten voedselpakketten uitgedeeld aan mensen die het zwaarst getroffen zijn door de lockdown. Bijna alle oblasten, want in ‘onze’ oblast Talas is geen noodhulp gegeven. Er is immers niemand positief op het coronavirus getest! Helaas wordt daarmee helemaal voorbijgegaan aan de grote economische gevolgen voor de bevolking. 
Stichting Geefeenkoe.nl wil daarom voedselpakketten aanbieden aan gezinnen die het bijzonder moeilijk hebben. Daarbij betrekken we alle gezinnen, dus niet alleen de Geefeenkoe-gezinnen. 
 
Met 30 euro kunnen we een gezin van een pakket voorzien waarmee ze zich 1-2 maanden kunnen redden (afhankelijk van de grootte van het gezin). In totaal willen we met hulp van onze lokale uitvoeringsorganisatie Nur Bala 80 gezinnen helpen. Maar... dat kan niet zonder uw steun. Helpt u mee? We zijn blij met alle donaties, groot en klein. Alvast dank voor uw steun!!

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL84TRIO0786851759 t.n.v. Stichting Geefeenkoe o.v.v. voedselpakketten. Ook kunt u gebruikmaken van de donatieknop op de homepage van onze website. Als u via info@geefeenkoe.nl uw mailadres doorgeeft, houden we u op de hoogte van onze actie.
 

 
Copyright © 2020 Stichting Geefeenkoe.nl, All rights reserved.
.
Our mailing address is:
Stichting Geefeenkoe.nl
Wilhelminasingel 1
8011 SJ Zwolle
The Netherlands
info@geefeenkoe.nl
http://www.geefeenkoe.nl

 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp