Copy
Nieuwsbrief van Stichting Geefeenkoe.nl, juni 2017

U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich via onze website hebt aangemeld voor updates, of omdat u een donatie hebt gedaan aan onze stichting.

Doet u mee?Nog een paar weken en dan begint de Nijmeegse Vierdaagse. Hans Trapman loopt dit jaar weer mee voor Stichting Geefeenkoe en hoopt koe “Nijmegen 5” aan zijn kudde toe te voegen. Maar... dat kan niet zónder uw steun.

Voor de aanschaf van een koe is 750 euro nodig. Helpt u Hans mee een koe bij elkaar te sparen? Sponsoren gaat eenvoudig en Hans is blij met elke euro. Gaat u naar www.devierdaagsesponsorloop.nl. Vul bij “zoek een loper” in: Hans Trapman. Klik vervolgens de foto van Hans aan en klik daarna op “sponsor mij”. 

Al ruim tien jaar lang zet Hans zich in voor ons koeienproject. Mede door zijn onvermoeibare inzet werd hij in 2015 uitgeroepen door Omroep Max tot één van de meest inspirerende ouderen van Nederland.

Alle koeien uit de kudde van Hans kunt u overigens bewonderen op de website http://www.geefeenkoe.nl. Het gaat om de koeien Nijmegen 1 (koe 366), Nijmegen 2 (koe 425), Nijmegen 3 (koe 493) en Nijmegen 4 (koe 494).
Copyright © 2017 Stichting Geefeenkoe, All rights reserved.
.
Our mailing address is:
Stichting Geefeenkoe.nl
Vlasakker 57
7582 AT Losser
Netherlands
info@geefeenkoe.nl
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp