Diafragma-afsluiters

NIEUW in ons programma is een serie  diafragma-afsluiters van SMC. Deze afsluiters zijn in hand- en pneumatisch bediende uitvoering leverbaar met verschillende flensaansluitingen, en zijn zeer geschikt voor toepassing in een gaskabinet.

Pressure burst disk

Zeer populair is onze Pressure Burst Disk die ervoor waakt dat er bij het beluchten van een vacuümkamer een overdruk ontstaat. Deze volledig metalen uitvoering breekt open bij een overdruk van 0,8 Bar.

Gasonafhankelijke drukmeter

De Micro Bee vacuümdrukmeter van InstruTech is een gasonafhankelijke capaciteitsdrukmeter, die leverbaar is in de volgende Full-Scale uitvoeringen: 1000, 500, 200, 100, 50, 20 en 1 Torr. De uitlezing loopt tot 0,05% van Full-Scale.

Grote vacuümflenzen

Demaco levert grote vacuümflenzen voor buisdiameters van 700mm. Deze flenzen worden met elkaar verbonden met behulp van kettingklemmen. Voor meer informatie over deze flenzen met afdichtingen en klemmen kijkt u hier.

Inlekkraan

NIEUW in ons productprogramma is een serie fijn doseerbare inlekkranen met de keuze uit volgende verschillende Flow- Rates:
- Ultra-fine Flow (0-20 sccm)
- Fine Flow (0-1000 sccm)
- Medium Flow (0-3000 sccm)
Deze inlekkranen zijn met verschillende aansluitkoppelingen leverbaar.

Agenda

U komt Demaco tegen op de volgende seminars/beurzen:
 
- 9 November op de jaarlijkse SPM dag in Utrecht (Koningsberger gebouw).
- 10 en 11 November tijdens de workshop “Low Energy Electrons, Lithography, Imaging, and Soft Matter” op het Science Park Amsterdam (Conference Center).
- 15 en 16 November tijdens de Precisiebeurs in Veldhoven (NH Conferentiecentrum Koningshof).
- 6 en 7 December tijdens het internationaal symposium voor reactieve sputterdepositie in Gent (Conferentie Centrum Het Pand)

Adapterflenzen Swagelok/NPT/VCR

Voor de overgang van Swagelok gasfittingen naar vacuümflenzen kunt u terecht op deze pagina in onze webshop.
Voor NPT fittingen naar vacuümflenzen kijkt u op deze pagina en voor VCR fittingen naar vacuümflenzen kunt u hier kijken. Kunt u de juiste adapterflens niet vinden, stuurt u dan uw aanvraag naar vacuum@demaco.nl en wij sturen u een offerte toe.
Copyright © 2018 Demaco Holland bv, All rights reserved.