For English click here
 

CTI Benelux

Recentelijk heeft Demaco de vertegenwoordiging van CTI Cryo pompen in Nederland, België en Luxemburg verworven. Door deze aanvulling van het productpakket wordt Demaco, naast de Ionen pompen van Duniway Stockroom en de Scroll pompen van Anest Iwata, een nog grotere speler op het gebied van olievrije vacuümpompen. Kijk voor ons compleet overzicht vacuümpompen op deze pagina.

Koperen pakkingen

Tot eind Juli 2014 kunt u profiteren van een extra korting op onze koperen pakkingen. De prijs voor een setje van 10 stuks begint al bij € 5,40 (excl. BTW). Ook leveren wij sets van 100 stuks. Ongeacht de grootte van een set zijn alle koperen pakkingen individueel verpakt. Ook voor verzilverde en uitgegloeide koperen pakkingen kunt u hier terecht.
Alle prijzen zijn inclusief verpakking en transport. Ons minimum orderbedrag is € 150,-- (ex. BTW).

Targets en Opdamp materialen

Onze standaard range targets en opdampmaterialen kunt u hier vinden? Wilt u andere samenstellingen, materialen of maten? Stuur ons uw aanvraag en wij bieden u deze met zeer scherpe prijzen en levertijden binnen 24 uur aan.

25 jaar Vacuüm

Dit jaar bestaat onze vacuümafdeling 25 jaar. Daar zijn wij dan ook bijzonder trots op! In de loop der jaren is ons klantenbestand en ons productpakket sterk uitgebreid. Daarnaast heeft Demaco in de afgelopen 25 jaar schitterende specials mogen leveren.
Demaco biedt u:
  • Een optimale telefonische bereikbaarheid met altijd dezelfde aanspreekpersonen voor verkoop/service en orderafhandeling.
  • Prijs- en levertijdinformatie voor items binnen 24 uur met offerte
  • Digitale tekeningen in onze Webshop, zonder vereiste login.
  • Naast het standaard leveringsprogramma bieden wij een ruim scala aan producten die niet op onze website staan. Wij zoeken graag voor u naar een geschikt product.
Heeft u vragen, wensen of adviezen ter verbetering van onze service? Laat het ons weten via +31 (0)226 332100 of vacuum@demaco.nl.
Copyright © 2014 Demaco Holland bv, All rights reserved.