Copy
Vrijburg Nieuwsbrief #56
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk het in uw browser
Deze week in de Nieuwsbrief
Kerstavond 22 uur
Ook dit jaar vindt weer een sfeervolle kerstavonddienst plaats in Vrijburg. Voorafgaand aan de dienst, vanaf 21.30 uur, zingt de cantorij bekende en minder bekende kerstliederen. U bent van harte uitgenodigd om mee te zingen! Om 22.00 uur begint de kerstavonddienst waarin het bekende kerstverhaal zal klinken. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van warme gluhwein. Voorganger is ds. Jessa van der Vaart.
Kerstochtend 10.30 uur, Kerstviering voor kinderen en volwassenen
Op Kerstmorgen spelen we in Vrijburg een kerstspel, waaraan alle kinderen (van 0 tot 100) mee kunnen doen. We volgen een ster, maar welke is dan het beste? Daar spelen we over.
Tekst leren is niet nodig: spring erin en speel en zing mee! Voor iedereen is er verkleedkleding. Kinderen die mee willen doen moeten om 10.15 uur aanwezig zijn. Dan kunnen we samen de goede verkleedkleren uitzoeken. De liedjes zingen we met iedereen samen. Kinderen en ouders die alvast in de stemming willen komen, kunnen kinderkerk@vrijburg.nl mailen voor de liedjes.
Voor de volwassenen is na het kerstspel nog een overdenking over het thema, terwijl de kinderen sterren gaan maken. Voorgangers zijn ds. Joep de Valk en Dik Mook.
Na de viering koffie, thee, limonade en iets feestelijks.
Copyright © 2015 Vrijzinnig Centrum Vrijburg Amsterdam, All rights reserved.


Uitschrijven uit Nieuwsbrief bestand    Nieuwsbriefgegevens bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Onze website