Copy
Vrijburg Nieuwsbrief #72
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk het in uw browser
Zondag 23 oktober 10.30 uur Vrijburg laat voorgaan: Ursul de Geer
Thema: Innerlijke vrijheid

Passend bij het jaarthema “Pleidooi voor vrijheid” speelt Ursul de Geer in de Vrijburgse zondagdienst fragmenten uit en persoonlijke associaties met 'Nachttrein naar Lissabon', de roman van Pascal Mercier. Hierin zijn vragen over innerlijke vrijheid en onvrijheid voortdurend aan de orde. In hoeverre zijn we autonoom in ons denken, voelen en handelen?

De contouren van de wil en de angsten van de ouders worden met gloeiende griffels in de ziel van de kleine kinderen geschreven die totaal onmachtig zijn en die er geen idee van hebben wat er met hen gebeurt. Wij hebben er een leven lang voor nodig om de ingebrande tekst te vinden en te ontcijferen en we kunnen er nooit zeker van zijn die helemaal te begrijpen.

Zondag doen wij een poging deze tekst te ontcijferen. Pas dan ontstaat er vrijheid, de ruimte voor autonomie en zelfbeschikking. U bent van harte welkom in deze inhoudsvolle viering, die wordt geleid door Joep de Valk en opgeluisterd door onze cantorij. Napraten met koffie, thee en iets lekkers.
Copyright © 2016 Vrijzinnig Centrum Vrijburg Amsterdam, All rights reserved.


Uitschrijven uit Nieuwsbrief bestand    Nieuwsbriefgegevens bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Onze website