Copy
Vrijburg Nieuwsbrief #75
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk het in uw browser
Deze week in de Nieuwsbrief
Zondag 27 november 10.30 uur: Begin van Adventstijd

We staan aan het begin van de adventstijd. Weken die ons voorbereiden op het kerstfeest. Een feest dat symbool staat voor de komst van het Licht in de wereld, de belofte van verandering die ons gedaan wordt, vrede die over ons uitgeroepen wordt, gerechtigheid, barmhartigheid. Het zijn grote woorden. Om ervoor te zorgen dat deze woorden als een graankorrel in mooi bewerkte aarde kunnen vallen, zijn er de adventsweken.
Bij gerechtigheid hoort solidariteit. Die drukken wij uit door brood en wijn te delen onder elkaar, en met anderen buiten onze kring. Er staat een mand waar u levensmiddelen en/of schoonmaakmiddelen in kan doen voor de Voedselbank Amsterdam-Zuid.
Voorganger in deze dienst is ds. Joep de Valk. Na de dienst kunt u napraten onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Zondag 27 november 11:45 uur Opening expositie Lejo Duijvestijn

Onder de naam Lejo exposeert Lejo Duijvestijn. Binnen de beeldende kunst houdt hij zich vooral bezig met schilderen en fotograferen. Bij zijn schilderijen komen we diverse stijlen tegen. Naast figuratief zijn er ook abstracte werken. De serie foto’s van ‘Amsterdamse school’ huizen en gebouwen is zeer bijzonder, vooral door het zonlicht dat ons tegemoet straalt.
Zaterdag 25 november 14.00 uur: Samenzangbijeenkomst met de cantorij

Vlak voor het begin van de Adventstijd gaan we samen advent- en kerstliederen zingen.

Copyright © 2016 Vrijzinnig Centrum Vrijburg Amsterdam, All rights reserved.


Uitschrijven uit Nieuwsbrief bestand    Nieuwsbriefgegevens bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Onze website