Copy
Vrijburg Nieuwsbrief #56
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk het in uw browser
Deze week in de Nieuwsbrief
Kerstavond 22 uur
Een sfeervolle kerstavonddienst in Vrijburg. Een vreugdevol feest, Kerstmis. Wij vieren het vertrouwen dat licht gaat schijnen in de duistere plekken van de samenleving en van onszelf. Voorafgaand aan de dienst, vanaf 21.30 uur, zingt de cantorij kerstliederen. U bent van harte uitgenodigd om mee te zingen! Om 22.00 uur begint de kerstavonddienst waarin de kerstverhalen klinken. Na de dienst elkaar ontmoeten onder het genot van warme gluhwein. Voorganger is ds Joep de Valk.
Kerstochtend 10.30 uur, Kerstviering voor kinderen en volwassenen (0 - 100) 
Op Kerstmorgen spelen we in Vrijburg een kerstspel "Geen stille nacht", waaraan alle kinderen mee kunnen doen. Spring erin en speel en zing mee! 
 
Er zijn verkleedkleren, zorg dat je om 10.15 uur aanwezig bent om de goede kleren uit te zoeken. De liedjes die we in de dienst zingen vind je hier. Neem een kijkje, dan kan je de liedjes thuis alvast horen en misschien mee zingen om in de stemming te komen. 
 
Na het kerstspel gaan de jongste kinderen in hun eigen ruimte aan de slag rondom "gastvrijheid" en mogen de oudsten in de kerk bij de volwassenen blijven. 
De dienst wordt geleid door ds Japke van Malde, zij zal in haar overdenking stil staan bij de rol van engelen in ons leven. Na de viering koffie, thee, limonade en iets feestelijks.
 
Copyright © 2016 Vrijzinnig Centrum Vrijburg Amsterdam, All rights reserved.


Uitschrijven uit Nieuwsbrief bestand    Nieuwsbriefgegevens bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Onze website