Copy
Vrijburg Nieuwsbrief #64
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk het in uw browser
Zondag 22 mei 10:30 0-100 dienst en welkom nieuwe dominee
Welkom van de nieuwe dominee voor de kinderen en de jonge ouders, Japke van Malde. Voorganger is Dik Mook.
In de 0-100 diensten beleven we vaak momenten van vertrouwen. Een handje in je hand, van een kindje dat dat eerst niet durfde. Het vertrouwen van ouders dat we goed met hun kinderen omgaan. Het vertrouwen in elkaar dat we ons best doen om het goed voor te bereiden.  Het vertrouwen van de gemeente dat we iets zinvols doen met de kinderen. Dat is allemaal niet vanzelfsprekend, al lijkt dat gelukkig wel zo.
Vertrouwen is ook het thema van de 0-100 dienst op 22 mei. Wat is dat vertrouwen, en hoe kan je denken over vertrouwen in God? Heeft dat met het alledaagse vertrouwen te maken?
 
De veelzijdige zusters Madina en Mezhidova exposeren in Vrijburg
Zondag 22 mei 12:00 Opening expositie Madina (1997) en Sabina (1998) Mezhidova in de Moddermanzaal
Madina en Sabina zijn samen met hun moeder Liza in 2011 uit Moskou naar Amsterdam gekomen, waar zij o.a. het kunstvak Film volgden. In 2015 ontvingen Madina en Sabina op het Nationaal Nederlands Film Festival voor
Scholieren de 1e prijs voor hun animatiefilm 12 o’clock at night. Naast hun opleiding krijgen de meisjes van de Russische kunstenares Anna Volkova onderwijs in perspectief, schetsen, portretteren, schilderen en werken met o.a. porselein en klei. Er is een enorm samenwerkingsverband tussen de meisjes. Zo schilderen ze, schrijven ze scenario’s, filmen, monteren en ontwerpen ze samen. Een aantal van hun korte films is te zien op YouTube: ‘madinasabinafilms’.
Copyright © 2016 Vrijzinnig Centrum Vrijburg Amsterdam, All rights reserved.


Uitschrijven uit Nieuwsbrief bestand    Nieuwsbriefgegevens bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Onze website