Copy
Vrijburg Nieuwsbrief #66
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk het in uw browser
Zaterdag 4 juni 19:30 Concert door de cantorij
Na zo’n twintig diensten van muzikale omlijsting en ondersteuning te hebben voorzien, achten de cantorij en haar dirigent, Tristan Knelange de tijd rijp om hun kunsten op het concertpodium te vertonen! We zingen de mooiste meerstemmige zettingen uit het liedboek (meezingen uitdrukkelijk toegestaan!), maar ook een groot aantal seculiere liederen en ballades uit renaissance en barok.
Ook komt er een gospel langs en gezongen Onze Vaders in verschillende talen en stijlen, naast canons van Bach en Purcell. Kortom: alle registers gaan open. Wees welkom en drink na afloop een borrel met uw favoriete koor.
 
Zondag 5 juni 10:30 Intrede ds. Japke van Malde
De Kerkenraad van de Remonstrantse Gemeente Amsterdam en het Bestuur van Vrijburg nodigen u van harte uit bij de kerkdienst waarin
 
Ds. Japke van Malde

intrede zal doen als predikant voor jongeren beneden de 45 jaar. Iedereen is van harte welkom. Het thema van de dienst is geschikt voor ouders en kinderen: over hoe Jezus als twaalfjarige zoek raakte in Jeruzalem. Voorgangers zijn ds. Jessa van der Vaart en ds. Jake van Malde. Na afloop van de dienst wordt een receptie gehouden waarin u ds. Japke van Malde kunt ontmoeten.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze heugelijke dienst bij te wonen kunt u ook thuis meekijken via onze kerk-tv.  
Copyright © 2016 Vrijzinnig Centrum Vrijburg Amsterdam, All rights reserved.


Uitschrijven uit Nieuwsbrief bestand    Nieuwsbriefgegevens bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Onze website