Copy
Aan: <<Last Name>>
 

Het meest complete tandheelkundige scholingsaanbod

De KRT-scholingsagenda geeft een overzicht van het aanbod van alle tandheelkundige bij- en nascholing. U heeft vast al opgemerkt dat wij u via uw Twitter- en/of LinkedIn-account automatisch op de hoogte houden van het laatste scholingsaanbod.


Elke week de nieuwste cursus op uw mobiel

Eén maand voordat een cursus start, wordt deze aangekondigd via Twitter en LinkedIn. In uw timeline ziet u in één oogopslag de titel van de cursus, de datum, de plaats en het aantal KRT-punten. Als de cursus uw interesse heeft, kunt u direct doorklikken naar de uitgebreide cursusbeschrijving in de KRT-scholingsagenda. Daar leest u ook wat de leerdoelen zijn en op welke andere data de cursus eventueel nog meer wordt aangeboden.
 

E-learning

Online scholing is vandaag de dag net zo gewoon als een klassikale cursus. Het bespaart niet alleen reistijd, u kunt thuis online zelf het tijdstip bepalen dat u het beste uitkomt. In de KRT-scholingsagenda staat een uitgebreid aanbod van wel 100 verschillende webinars, e-learning en kennistoetsen op tandheelkundig gebied. U vindt alle online scholing onder het tabblad "Individueel/e-learnings" in de KRT-scholingsagenda.
 

Twitter

Heeft u een Twitter-account en volgt u ons nog niet? De scholingsagenda kunt u volgen via @KRTtweets: https://twitter.com/KRTtweets.
 

LinkedIn

Heeft u een LinkedIn-account en heeft u ons nog niet aan uw netwerk toegevoegd? De scholingsagenda kunt u volgen via de bedrijfspagina Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT): https://www.linkedin.com/company/kwaliteitsregister-tandartsen-krt-

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Kwaliteitsregister Tandartsen
Tel 030 6076360 bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. woensdag
Bekijk het complete aanbod van tandheelkundige bij- en nascholing in de KRT scholingsagenda
Website
Email
Twitter
LinkedIn
Kwaliteitsregister Tandartsen
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB
Netherlands

Add us to your address book
unsubscribe from this list   update subscription preferences