Copy
Aan: <<Last Name>>,

Om aan de registratienormen te voldoen, onderneemt u deskundigheidsbevorderende activiteiten, waaronder het volgen van cursussen en E-learning. Bijna alle aanbieders in Nederland van tandheelkundige bij- en nascholing melden hun scholing aan bij het KRT. Het volledige aanbod vindt u in de KRT-scholingsagenda

 

Waar vind ik de scholingsagenda

Als u op de homepage van www.krt.nu een klein stukje naar beneden scrolt, kunt u direct de scholingsagenda raadplegen en filteren op uw interessegebied; bijvoorbeeld Endodontologie of Pedodontologie. Alle scholing wordt ook aangekondigd via Twitter en LinkedIn. Volg @KRTtweets of de bedrijfspagina Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) voor het actuele aanbod van tandheelkundige bij- en nascholing.

 

Hoe werkt de scholingsagenda

De scholingsagenda wordt net als uw KRT-account gefaciliteerd door PE-online. Het aanbod van klassikale scholing is gerubriceerd op datum. Dit zijn cursussen, workshops, lezingen, seminars en congressen die op een bepaalde datum worden aangeboden. Onderin de lijst staat het aanbod van E-learning en kennistoetsen die op elk gewenst moment gevolgd kunnen worden. Als u een cursus aanklikt in het overzicht, ziet u de cursusinformatie die de opleider heeft opgegeven en het aantal KRT-punten. Het aantal punten is gelijk aan de netto-scholingstijd zonder introducties, pauzes e.d. In de scholingsagenda kunt niet alleen snel filteren op interessegebied, maar ook op competentie. De competentiegebieden zijn per cursus door de opleider opgegeven. Verder bevat de agenda een uitgebreide zoekfunctie waarmee u makkelijk een specifieke cursus kunt vinden of het aanbod van een bepaalde opleider. 

Als u deelneemt aan een scholing die in de KRT-scholingsagenda staat, wordt uw presentie door de opleider aan het KRT doorgegeven. Dit wordt vanzelf zichtbaar in uw KRT-account. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. 

 

Zit uw keuze er niet bij?

Het kan zijn dat de scholing die u zoekt niet door een opleider bij ons is aangemeld en daarom niet in de scholingsagenda vermeld staat. Bijvoorbeeld scholing die in het buitenland wordt gegeven. Deze scholing kunt u altijd zelf opgeven in uw eigen KRT-account. Let op: zorg er wel voor dat u een bewijs van deelname en een programma kunt insturen. 

Heeft u vragen over bovenstaande? U kunt ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Kwaliteitsregister Tandartsen

Bureau KRT
Tel 030 6076360 bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. woensdag
Bekijk het complete aanbod van tandheelkundige bij- en nascholing in de KRT scholingsagenda
Website
Email
Twitter
LinkedIn
Kwaliteitsregister Tandartsen
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB
Netherlands

Add us to your address book
unsubscribe from this list   update subscription preferences