Copy
Aan: <<Last Name>>
 

Beter vindbaar

Het KRT heeft haar website vernieuwd zodat u als deelnemer beter vindbaar bent in zoekmachines. Het uiterlijk van de website is herkenbaar gebleven, maar de techniek achter het register van de website is volledig vernieuwd. Met de nieuwe techniek mikt het KRT erop om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen. Mensen die op plaatsnaam zoeken komen nu eerder uit bij een tandarts van hun keuze.

 

 

Unieke URL

Elke KRT-deelnemer wordt nu in het openbare KRT-register vermeld met een unieke URL waarin onder andere de plaatsnaam van de praktijk is opgenomen. Uw eigen URL kunt u zien in uw internetbrowser bij uw persoonlijke vermelding. Als deelnemer kunt u nu heel eenvoudig een koppeling maken naar uw eigen vermelding in het KRT-register. Als u al een koppeling naar het KRT had, dan verzoeken we u om de link de actualiseren. Daarvoor kunt u naar uw openbare vermelding in het KRT-register gaan en de URL uit uw browser kopiëren.
 

Publicatie recent gevolgde scholing

Met enige regelmaat ontvingen we verzoeken van deelnemers om bij hun vermelding in het KRT-register de gevolgde scholing te tonen. Sommige tandartsen publiceren dit nu op hun eigen website. Iedereen die dat wenst, kan via zijn eigen KRT-account bij "mijn gegevens" de publicatie van gevolgde bij- en nascholing activeren. Dan worden de vijf meest recent gevolgde activiteiten getoond bij uw KRT-vermelding. Deze privacy instelling staat standaard uit. Tandartsen die geen scholingsinformatie willen publiceren hoeven dus niets te doen.
 

KRT filmpje

Voor bezoekers van de website heeft het KRT twee korte filmpjes gemaakt die in twee minuten uitleggen wat het KRT doet. Er is een filmpje voor patiënten én een filmpje voor tandartsen. De filmpjes staan ook op YouTube. Van daaruit kunt u desgewenst eenvoudig een koppeling maken om deze op uw eigen website te tonen.

 

Zoekfuncties uitgebreid

Bezoekers van de website kunnen op meerdere manieren een tandarts vinden. Er is ook een koppeling gemaakt met Google-Maps, zodat mensen op de kaart een KRT tandarts bij hen in de buurt kunnen lokaliseren. Ook kan makkelijk gezocht worden naar een gedifferentieerde tandarts. In het register worden erkende differentiaties vermeld op basis van de opgave van de betreffende vereniging van gedifferentieerde tandartsen.


Feedback

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze nieuwe website. We hebben ons best gedaan om alle informatie op logische wijze en zo duidelijk mogelijk aan te bieden. Het kan zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien, daarom stellen we het op prijs als u ons erop wilt attenderen als u iets mist of iets onduidelijk is.

Mocht u vragen hebben over uw eigen vermelding, dan kunt ons altijd bellen of mailen.
We helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Kwaliteitsregister Tandartsen
 
Tel 030 6076360 bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. woensdag
Bekijk het complete aanbod van tandheelkundige bij- en nascholing in de KRT scholingsagenda
Website
Email
Twitter
LinkedIn
Kwaliteitsregister Tandartsen
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB
Netherlands

Add us to your address book
unsubscribe from this list   update subscription preferences