Copy
Als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik hier voor de online versie.
KRT
twitter Ontvang alle scholing op je mobiel via @KRTtweets
 
 

Calibris Contract keurmerk erkendSinds september 2013 wordt het Calibris Contact keurmerk voor bij- en nascholing door het KRT erkend.

Calibris Contract is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van het landelijke Calibris kenniscentrum voor de sectoren zorg, welzijn en sport. Calibris Contract heeft jarenlange expertise opgebouwd met het uitvoeren van erkenningsregelingen binnen verschillende branches, bijvoorbeeld voor de huisartsenposten die erkend willen worden als opleider en de erkenning van opleidingen voor preventie assistenten in de mondzorg. Daarnaast voert Calibris Contract de accreditatie uit voor meerdere landelijke branchepartijen waaronder AO-VVT, VHN en Actiz.

Calibris Contract werkt met een landelijk netwerk van zelfstandige auditoren die onafhankelijk zijn van de opleidingsinstituten waarvan zij de opleidingen toetsen. Calibris Contract toetst de bij- en nascholing vooraf op de inhoud in overeenstemming met de criteria die het KRT voor keurmerkorganisaties heeft vastgesteld.

 
 
Divider
 
 

Erkende scholing met een keurmerkOp de website van het KRT staat een overzicht van accrediterende instellingen die KRT-erkende keurmerken verstrekken. Erkende scholing met een keurmerk (ook wel geaccrediteerde scholing genoemd) is in de scholingsagenda herkenbaar met het keurmerk. KRT draagt dit onder tandartsen uit, omdat de actuele wetenschappelijke waarde is aangetoond. Erkende keurmerken verstrekken per cursus een certificatiebewijs dat de opleider samen met de cursusinformatie kan laten registreren voor de toekenning van KRT-punten. Scholing met een erkend keurmerk kan rekenen op een extra KRT-punt per activiteit.

Voor de goede orde maken we u erop attent dat alle tandheelkundig relevante scholing ook altijd zonder erkend keurmerk geregistreerd kan worden voor de toekenning van KRT-punten. Er kan dan alleen geen extra punt worden toegekend. De scholing is immers niet vooraf inhoudelijk gekeurd (geaccrediteerd).

 
 
Divider
 
 

Joke Harmsen, manager Calibris Contract
“Mijn drijfveer is ‘Life long learning’. Voor Calibris Contract staat de inhoudelijke kwaliteit van het leermateriaal en de toepasbaarheid hiervan in de dagelijkse werkpraktijk centraal. Het moet tenslotte de performance van de professional verbeteren.”


 

 
 
Divider
Footer

Bureau Kwaliteitsregister Tandartsen
Tel 030 6076360 | bureau@krt.nu | www.krt.nu
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. van woensdag.