Copy
Aan: <<Last Name>>
 

Kunt u een cursus aanbevelen bij een collega? 

Als u een cursus heeft gevolgd die bij het KRT is erkend, kunt u daar vanaf heden een waardering aan toekennen. Zo kunt u een cursus aanbevelen bij uw collega’s. Op vijf onderdelen kunt u aan een cursus 1 tot 5 sterren geven. In de KRT-scholingsagenda wordt per cursus en per opleider het aantal behaalde sterren getoond. Uw collega’s zien zo in één oogopslag welke opleiders en cursussen goed aangeschreven staan. Dat is ook handig als u zelf een goede cursus zoekt.
 

Hoe werkt het?

Nadat een opleider uw deelname aan een scholingsactiviteit heeft ingevoerd, ontvangt u vanuit PE-online een email met een uitnodiging om een gebruikerswaardering te geven. Via een directe link komt u bij de cursus die u heeft gevolgd. Op vijf onderdelen, waaronder het niveau en de actualiteit, kunt u 1 tot 5 sterren geven. Bij online scholing zijn de parameters voor spreker en locatie aangepast. In de kalender van de KRT-scholingsagenda wordt het gemiddelde getoond. Als u hierop klikt, ziet u de waarderingen per parameter. Zo wordt zichtbaar wat de sterke punten van een cursus zijn. Als dezelfde cursus vaker wordt gegeven, is de waardering na de eerste uitvoering direct ook voor de toekomstige uitvoeringen bekend. Bij opleiders wordt het gemiddelde van de laatste 20 cursussen getoond.
 

Op zoek naar de geschikte cursus voor u?

In de KRT-scholingsagenda kunt u met behulp van diverse filters een gewenste cursus vinden. Onder ‘uitgebreid zoeken’ kunt u o.a. filteren op het aantal behaalde sterren, zowel per cursus als per opleider. Zo kunt u gebruik maken van aanbevelingen die uw collega’s hebben gedaan. Het systeem is net geïntroduceerd, waardoor het nog even kan duren voordat aan al het scholingsaanbod een waardering is toegekend.

We wensen u en uw collega’s alvast veel gebruikersgemak. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag! 

Met vriendelijke groet,
Kwaliteitsregister Tandartsen
Tel 030 6076360 bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. woensdag
Bekijk het complete aanbod van tandheelkundige bij- en nascholing in de KRT scholingsagenda
Website
Email
Twitter
LinkedIn
Kwaliteitsregister Tandartsen
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB
Netherlands

Add us to your address book
unsubscribe from this list   update subscription preferences